Τέλος η σεζόν για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο
Ο τραυματισμός του έμπειρου ακραίου του Ολυμπιακού τον βγάζει νοκ άουτ μέχρι την αυλαία του φετινού πρωταθλήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα χειρότερα νέα άκουσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από το ιατρικό τιμ που τον εξέτασε μετά τον τραυματισμό του. Κι αυτό γιατί τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη έσω πλαγίου. Ο έμπειρος ακραίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προτελευταίας προπόνησης των ερυθρολεύκων πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Η ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο μεταφράζεται σε παραμονή εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες και κατ' επέκταση μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν, η αυλαία της οποίας αναμένεται να πέσει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ο Χριστοδουλόπουλος πρόλαβε να αγωνιστεί σε επτά αγώνες φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς προερχόταν από ρήξη χιαστού, που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



