• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευσηΣτο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην ΤανάγραΤι είναι ο κουμπαράς για τη νέα γενιά: Πώς θα λειτουργεί και ποιους αφορά - Δείτε παραδείγματαΟ Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
δημοφιλές τώρα: Ρωτήσαμε το ChatGPT, το Gemini, το Claude και το DeepAI ποια 5 επαγγέλματα θα χαθούν... και...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   08.06.2020 00:53
ΕΘΝΟΣ Sport

Λάτιν «διπλό» με ανατροπή του Αστέρα στη Λάρισα

Η ομάδα της Αρκαδίας βρέθηκε να χάνει αλλά με δύο γκολ γύρισε το παιχνίδι και άρχισε θετικά τα πλέι άουτ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

(Intime)
(Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ενα ημίχρονο πολύ καλής απόδοσης, και ένα εντυπωσιακό γκολ - φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, έδωσαν στον Αστέρα Τρίπολης τη νίκη στο AEL FC Arena, με 2-1 επί της ΑΕΛ, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, στο 42ο λεπτό, αντέδρασαν άμεσα, ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Μπαράλες και με γκολάρα του Λουίς Φερνάντεθ στο 55’, έφτασαν στη νίκη και βρέθηκαν στο +3 από τη θεσσαλική ομάδα, παίρνοντας έτσι και… εκδίκηση για τη βαριά ήττα με 3-0 στο φινάλε της κανονικής περιόδου, στο ίδιο γήπεδο.

Οι συγκινήσεις στο πρώτο ημίχρονο στο AEL FC Arena ήρθαν στα τελευταία λεπτά και στις καθυστερήσεις. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, είχε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες: στο 11’ με τον Μόρα και στο 31’ με τον Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ έφτασε στο γκολ στο 42ο λεπτό με τον τελευταίο. Ο Αστέρας Τρίπολης στο διάστημα αυτό ήταν κακός. Χωρίς βοήθεια από τους περιφερειακούς επιθετικούς, με τον Μπαράλες απελπιστικά μόνο στην επίθεση, απείλησε ελάχιστα την εστία του Κρίστινσον, κυρίως στο 18’ με τον Μαρκ Φερνάντεθ. Στις καθυστερήσεις, με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπαράλες, ισοφάρισε σε 1-1.

Το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ήταν διαφορετικό αφού ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε την απόδοση του και με το εντυπωσιακό φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ, έφτασε στην ανατροπή, ενώ ήταν κυρίαρχος σε όλο το διάστημα μέχρι το φινάλε. Το γεγονός ότι η πρώτη τελική της ΑΕΛ στο β’ ημίχρονο σημειώθηκε στο 73’ με τον Βινίσιους μόνο τυχαίο δεν είναι αφού οι γηπεδούχοι φάνηκε να καταρρέουν.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (36' Ζίζιτς), Μούζεκ (70' Μπούστος), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Σεσέροβιτς (70' Φίλιπ), Πινακάς (57' Ασούμπρε), Γκαζάλ (57' Ηλιάδης), Βινίσιους.

Αστερας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (85' Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (61' Σίτο), Ντέλετιτς (61' Ριέρα), Λουίζ Φερνάντεθ (69' Κρέσπι), Μπαράλες (85' Χαουρέγκι).

Πηγή: SDNA

Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση

Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά

«Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Αστέρας Τρίπολης
  • ΑΕΛ
  • SuperLeague
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr