
Ανοίγει τα χαρτιά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μπάσκετ, γήπεδο και Ερασιτέχνη
Ο επικεφαλής του μπασκετικού Παναθηναϊκού και του Ερασιτέχνη παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 13.30🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τα όλα τα ανοιχτά μέτωπα του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ και Euroleague, γηπεδικό, Ερασιτέχνη και όχι μόνο, αναμένεται να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (9/6, 13.30) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου. Ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού «τριφυλλιού» και του Αθλητικού Ομίλου επρόκειτο να ανοίξει τα χαρτιά του την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τις 3 Ιουνίου μεταφέρθηκε μερικές ημέρες αργότερα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μιλήσει από τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί live από το κανάλι του Ερασιτέχνη στο Youtube.
Διαβάστε ακόμη
Σε τρία επίπεδα η απάντηση της Αθήνας στην τουρκική προκλητικότητα - Στο Καστελόριζο την Κυριακή ο Μητσοτάκης
Κατήγγειλαν στο OPEN ότι έχουν μείνει χωρίς ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ Ημαθίας και λίγο αργότερα τους έστειλαν όχημα
«Είναι ζωντανός»: Σώθηκε χάρη σε συγκλονιστικό βίντεο που έστειλε μέσα από τα συντρίμμια μετά την κατάρρευση στο Νέο Δελχί
Μα γιατί ήταν εκεί; Έπεσε σε STOP και μετά... πήγε να το ξηλώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


