ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ίδρυσε οργάνωση για τα δικαιώματα και την ενημέρωση των μαύρων ψηφοφόρων
Το όνομα της κίνησης αυτής ονομάζεται: «More than a vote»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Έναν νέο μη κερδοσκοπικό οργανισμό με στόχο την ενημέρωση των ανά των ΗΠΑ αφροαμερικάνικων κοινοτήτων σχετικά με τις εκλογές αποφάσισε να ιδρύσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Η οργάνωση αυτή φέρει την ονομασία «More than a vote» εμπνευσμένο από το «More than an atlhete» το moto ζωής που έχει υιοθετήσει ο «βασιλιάς».
«Η σωστή ενημέρωση είναι απαραίτητη σε όλους, τώρα νοιώθουμε πως ο κόσμος άρχισε επιτέλους να μας ακούει. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να κάνουμε την διαφορά», είπε μεταξύ άλλων στους «New York Times» ο ΛεΜπρόν που ενόψει των προεδρικών εκλογών είναι ξεκάθαρο πως προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να αποφευχθεί η επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Τζείμς που ειδικά μετά και τη δολοφονία του George Floyd δεν έχει σταματήσει να επικρίνει χειρισμούς και τακτικές της κυβέρνησης των ΗΠΑ, έχει στο πλευρό του σε αυτή την κίνηση κι άλλους NBAers όπως ο Ντρέιμοντ Γκριν, ο Τρέι Γιανγκ , ο Έρικ Μπλέντσο. Η λίστα περιλαμβάνει αθλητές κι από άλλα σπορ και καλλιτέχνες. Την χρηματοδότηση της κίνησης ανέλαβε ο σταρ των Λέικερς που επέλεξε ως συνεργάτες του γνωστούς επιχειρηματικούς και επενδυτικούς συμβούλους.
«Στόχος μας βασικά είναι να πείσουμε τον κόσμο, τις κοινότητες μας συμμετέχουν στις εκλογές, η ψήφο τους μετράει. Διαθέτουμε γνώση για όσα προσπαθεί η άλλη πλευρά να κάνει με στόχο να εμποδίσει ανθρώπους να ψηφίσουν, στοιχεία που θα μοιραστούμε με τον κόσμο για να καταλάβουν…», συμπλήρωσε ο ΛεΜπρόν. Η εκστρατεία ενημέρωσης θα απευθυνθεί σε μεγάλες κοινότητες πολιτειών του Μίσιγκαν της Πενσυλβάνια, της Βόρεια Καρολίνα, της Φλόριντα, του Τέξας και της Τζόρτζια.
Θάνατος 18χρονου Ασημάκη στον Πύργο: Το κλείσιμο των λογαριασμών στα social media και το επεισόδιο από το παρελθόν
Μετρό Αθήνας: Πήγαν να κλέψουν αλυσίδα με απειλή όπλου, διέφυγαν στο τούνελ και σταμάτησαν την κυκλοφορία - Δύο συλλήψεις
Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Αντώνης Κούρτης
Ιωάννινα: 16χρονος θύμα άγριου ξυλοδαρμού, κινδύνεψε να χάσει την όρασή του - «Έβλεπα τα αίματα και τρελαινόμουν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




