Κανονικά θα διεξαχθεί το φετινό US Open στη Νέα Υόρκη
Με απόφαση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου χωρίς όμως θεατές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το φετινό τουρνουά τένις US Open θα διεξαχθεί κανονικά φέτος στη Νέα Υόρκη, στο διάστημα από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου, χωρίς όμως την παρουσία θεατών μετά την ανακοίνωση του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη φετινή διεξαγωγή του US Open. Δεν θα υπάρχουν θεατές αλλά μπορείτε να δείτε όλους τους αγώνες τηλεοπτικά. Η ομοσπονδία τένις των ΗΠΑ θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει τους παίκτες και τους απασχολούμενους στη διοργάνωση: διαγνωστικά τεστ, επιπλέον απολύμανση, μεγαλύτερα αποδυτήρια, αποκλειστική στέγαση και μεταφορά», δήλωσε ο Κουόμο.
Καλεί σε μποϊκοτάζ ο Κύργιος!
Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει φυσικά να δούμε ποιοι αθλητές θα δηλώσουν συμμετοχή, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που ήταν αρνητικοί για να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ. Ήδη ο Νικ Κύργιος καλεί σε μποϊκοτάζ τους συναθλητές του, αν οι διοργανωτές δεν αλλάξουν το υγειονομικό πρωτόκολλο. Πάντως και οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, αλλά και οι Τιμ και Ζβέρεφ παραμένουν διστακτικοί.
Η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης μετά το «όχι» των αγροτών - «Διάλογος χωρίς την ταλαιπωρία της κοινωνίας»
Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
Κύπρος: 23χρονος κρατούμενος έβαλε τέλος στη ζωή του - «Βαρόνοι» των Κεντρικών Φυλακών τον χρησιμοποιούσαν ως σκλάβο
Πάρις Παρασκευάδης στο ethnos.gr: Προσπαθώ να ζήσω το «τώρα» αγνοώντας το τικ-τικ του ρολογιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



