
Οριστικά δεν επιστρέφονται οι πέντε βαθμοί στην Ξάνθη
Απορρίφθηκε η προσφυγή της ακριτικής ομάδας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οριστική είναι η αφαίρεση των πέντε βαθμών από την Ξάνθη, που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και επικυρώθηκε από τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου για την υπόθεση της μετοχικής σύνθεσής της. Η προσφυγή της ακριτικής ομάδας στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απορρίφθηκε.
Η Ξάνθη ζητούσε, αφενός να τις επιστραφούν, έστω και προσωρινά, οι πέντε βαθμοί, επικαλούμενη την αναστολή που πήρε από το διοικητικό Εφετείο, αφετέρου να ακυρωθεί η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 7-14 από τη Super League, αιτήματα που απορρίφθηκαν.
Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου αναφέρει: «Απορρίπτει την προσφυγή της ΠΑΕ Ξάνθη κατά 1) Superleague 1, και 2) της από 18/5/2020 απόφασης του Δ.Σ. της Superleague 1, με την οποία επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία η βαθμολογία του Πρωταθλήματος 2019-2020 για τις θέσεις 7-14».
Η μάχη για το 50/50: Εάν σε 5 λεπτά βρεις την πρωτεύουσα και των 50 χωρών της Ευρώπης είσαι Πρύτανης στο τμήμα γεωγραφίας
Το κλίμα αλλάζει και μαζί του αλλάζουν και οι πυρκαγιές σε όλο τον κόσμο
Οι «σκιές» της Marfin: Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες για τους αριθμούς «9» και «12» - Ψηφιακή έρευνα σε βάθος 15ετίας
Φρικιαστικό εύρημα στην Κυψέλη: Εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε βαλίτσα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


