
Δικαστική δικαίωση της Μπαρτσελόνα - Ο Νεϊμάρ καλείται να καταβάλει 6,7 εκατ. ευρώ
Οι Καταλανοί κέρδισαν τη δικαστική μάχη από τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ για το θέμα του μπόνους κατά την υπογραφή του συμβολαίου του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Νεϊμάρ καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη και να αποζημιώσει την Μπαρτσελόνα, καθώς ισπανικό δικαστήριο αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιστρέψει το μπόνους των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εισπράξει για την ανανέωση του συμβολαίου του το 2016.
Ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε αποχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν που είχε καταβάλλει την σχετική ρήτρα και παράλληλα είχε διεκδικήσει από την Μπαρτσελόνα το ποσό των 43,6 εκατομμυρίων ευρώ.
Η είδηση αυτή προκάλεσε ικανοποίηση στη διοίκηση των Καταλανών. «Η Μπαρτσελόνα χαιρετίζει την απόφαση που εκδόθηκε σήμερα από το Κοινωνικό Δικαστήριο 15 της Βαρκελώνης, σχετικά με αγωγές μεταξύ του συλλόγου και του ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ Τζούνιορ για τη διεκδίκηση αποζημίωσης για το μπόνους που υπογράφηκε στην τελευταία του ανανέωση συμβολαίου».
Ο Νεϊμάρ έχει δικαίωμα να εφεσιβάλλει την απόφαση σε διάστημα πέντε ημερών.
Πώς ο κύκλος βίας στη Γαλλία θα επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές - Διεθνολόγος εξηγεί στο ethnos.gr
«Παραλιακό Βατικανό» με καφετέριες και κλαμπ χωρίς έλεγχο των δήμων βλέπουν εννέα δήμαρχοι της νότιας Αττικής
Το AI που δουλεύει για τον Μητσοτάκη, ο Καρατζαφέρης που «κυβερνά» και το άνοιγμα του Άδωνι σε Καραμανλή
Με «γαλλικό κλειδί» θέλει να ανοίξει την πόρτα της συσπείρωσης η κυβέρνηση: Το αφήγημα της σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



