«Συναγερμός» στην Τουλούζ του Κουλούρη: Τέσσερις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό
Λίγες ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, τέσσερις παίκτες της Τουλούζ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τέσσερα θετικά στον κορονοϊό δείγματα βρέθηκαν ανάμεσα σε αυτά των ποδοσφαιριστών της Τουλούζ, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις την Δευτέρα (22/6) με φόντο την επανέναρξη των προπονήσεων της γαλλικής ομάδας που αγωνίζεται στη Ligue 1. Μέλος του συλλόγου είναι και ο Ευθύμης Κουλούρης, που αγωνίζεται στην Τουλούζ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Η Τουλούζ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων και απέφυγε να κατονομάσει τους θετικούς στον κορονοϊό ποδοσφαιριστές. Όσοι ήταν θετικοί μπήκαν σε απομόνωση για 14 ημέρες, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα περάσουν εκ νέου από εξετάσεις σε έξι ημέρες, ενώ μέχρι τότε απαγορεύτηκαν οι φυσικές επαφές μεταξύ τους.
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




