Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τα ηνία της Λαμίας - Τέλος ο Μάντζιος
Η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον 32χρονο τεχνικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλαγή… φρουράς στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας. Ο Γιώργος Πετράκης συμφώνησε με την ομάδα της Φθιώτιδας αναλαμβάνοντας έτσι τις τύχες της για την σεζόν 2020-21.
Λίγες ώρες πριν από την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο τεχνικό η Λαμία είχε προχωρήσει στην έκδοση «διαζυγίου» με τον Άκη Μάντζιο. «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ύστερα από τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ με το τεχνικό επιτελείο, δηλαδή τους κυρίους Άκη Μάντζιο, Γιώργο Χωριανόπουλο, Γιάννη Πλαβούκο και Λουκά Λούλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά από προηγούμενη εκκαθάριση των μεταξύ τους σχέσεων», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.
Ο Γιώργος Πετράκης την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν καθοδήγησε την ομάδα του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της «Superleague2».
Τραμπ σε Ιρανούς: «Συνεχίστε να διαδηλώνετε - Πάρτε τον έλεγχο των θεσμών της χώρας σας»
Μητσοτάκης σε αγρότες: «Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες» - Σε εξέλιξη η συνάντηση στο Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 16χρονης από την Πάτρα: Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε
Τα καλύτερα βίντεο που έχετε δει σήμερα: Δεκάδες άνθρωποι... σωριάζονται στους παγωμένους δρόμους του Άμστερνταμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




