Super League: Ξυλοκόπησαν τον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο έξω από το σπίτι του
Το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Τζήλος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πόλη όπου διαμένει, στη Λάρισα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο διεθνής ρέφερι, δέχτηκε επίθεση από άγνωστο αριθμό ατόμων γύρω στις 9:00 το πρωί όταν έβγαινε από το σπίτι του στην πόλη της Λάρισας.
Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και περιπολικό της ΕΛΑΣ.
Οι Αρχές ερευνούν το συμβάν, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση.
Καταδικάζει η ΕΠΣ Λάρισας
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης με δήλωσή του «εκφράζει τον αποτροπιασμό του για την άνανδρη και ανεπαίσχυντη (sic) επίθεση στο διαιτητή της Ένωσή μας κ. Τζήλο Αθανάσιο. Τέτοιου είδους πράξεις είναι καταδικαστέες και προκαλούν σοβαρούς και ανεπανόρθωτους τριγμούς στα θεμέλια της Διαιτησίας, του Ποδοσφαίρου και εν γένει της κοινωνίας μας.
Η ΕΠΣΝΛ εκφράζει την συμπαράστασή της προς την οικογένεια του κ.Αθανάσιου Τζήλου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας αναβάλλει ΟΛΑ τα πρωταθλήματα για το προσεχές Σαββατοκύριακο απέναντι σε αυτούς που δε θέλουν το καθαρό ποδόσφαιρο και την αμερόληπτη διαιτησία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο τραμπουκισμός και η αλητεία δεν θα περάσουν».
Τα ματς που έχει σφυρίξει φέτος
3η Αγωνιστική: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1
5η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
8η Αγωνιστική: ΑΕΚ – Αρης 4-0
9η Αγωνιστική: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1
11η Αγωνιστική: ΟΦΗ – Αρης 1-2
13η Αγωνιστική: Ξάνθη – Ολυμπιακός 1-1
«Έχουμε φάει τόσες χιλιάδες μέσα σε λίγες μέρες»: Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στην υπόθεση απάτης της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»
Ταυτοποιήθηκε μυστηριώδες πλάσμα που εντοπίστηκε στα Ιμαλάια... δεν θα έπρεπε όμως να βρίσκεται εκεί
Μαζική αντιφασιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
Βίντεο-σοκ από τη συντριβή αεροσκάφους με εννέα επιβαίνοντες - Κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή στη Φλόριντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




