• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο διάλογος που «καίει» βουλευτή της ΝΔ - «Είναι παρέκκλιση αλλά θα το φτιάξω»Απίστευτη καταγγελία: Μετρήσεις με ανεμόμετρα χειρός στο αεροδρόμιο της Ρόδου - Τι απαντά η FraportΠάσχα 2026: Τα μέτρα της Τροχαίας για την έξοδο των εκδρομέων - Τι αλλάζει στην κυκλοφορίαΗ επική διαφήμιση της Lego που έφερε στο ίδιο τραπέζι Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ και Βινίσιους να παίζουν με... τουβλάκια!
δημοφιλές τώρα: Πάσχα 2026: Κλειστές για τέσσερις ημέρες οι τράπεζες - Πώς θα γίνονται οι συναλλαγές
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   03.07.2020 19:23
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Με ΑΕΚ, Περιστέρι και Ηρακλή το νέο Basketball Champions League

Το BCL ανακοίνωσε τη λίστα με τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση της σεζόν 2020-21

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
Η ΑΕΚ συνεχίζει στο BCL(intime)
Η ΑΕΚ συνεχίζει στο BCL(intime)

Τρεις εκπροσώπους θα έχει η Ελλάδα στο Basketball Champions League την επόμενη σεζόν. Η διοργάνωση του BCL ανακοίνωσε τους 44 συλλόγους που θα λάβουν μέρος την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Η ΑΕΚ και το Περιστέρι θα συμμετάσχουν στην regular season, ενώ ο Ηρακλής που επιστρέφει μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη θα αρχίσει από την προκριματική φάση.

Αναλυτικότερα οι ομάδες που θα εισέλθουν απευθείας στους ομίλους είναι οι: ΑΕΚ, Περιστέρι, Οστάνδη, Νίμπουρκ, Σαραγόσα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Σαν Πάμπλο Μπούργος, Σολέ, Ντιζόν, Λιμόζ, Στρασμπούρ, Μπάμπεργκ, Φάλκο, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σάσαρι, Φορτιτούντο Μπολόνια, Μπρίντιζι, Ρίγα, Ρίτας, Σταρτ Λούμπλιν, Νίζνι, Νταρουσάφακα, Γαλατασαράι, Καρσίγιακα, Τόφας και Τούρκ Τέλεκομ.

Στη φάση των προκριματικών θα λάβουν μέρος οι Ηρακλής, Λόντον Λάιονς, Μπάκεν Μπέαρς, Κεραυνός, Μπαλκάν, Τσμόκι - Μινσκ, Ιγκοκέα,  Μπέλφιους Μον - Ενό, Χάποελ Τελ Αβίβ, Νεπτούνας, Γκρόνιγκεν, Ανβίλ, Σπόρτινγκ, Κλουζ - Ναπόκα, Φριμπούρ και Ντνίπρο. Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 13 Οκτωβρίου.

bcl.jpg
bcln.jpg
Διαβάστε ακόμη

Από την αρχή η δίκη για τα «χαμένα» βίντεο στα Τέμπη - Δεκτή η αίτηση αποχής της προέδρου του δικαστηρίου

Απίστευτη καταγγελία: Μετρήσεις με ανεμόμετρα χειρός στο αεροδρόμιο της Ρόδου - Τι απαντά η Fraport

Επιστήμονες ανακάλυψαν αρχαίο πολυβόλο στην Πομπηία - Τα εντυπωσιακά ευρήματα

Η επική διαφήμιση της Lego που έφερε στο ίδιο τραπέζι Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ και Βινίσιους να παίζουν με... τουβλάκια!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Basketball Champions League
  • Περιστέρι ΚΑΕ
  • Ηρακλής
  • ΑΕΚ
  • μπάσκετ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr