• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δολοφονία στη Σύρο: «Βουνό» τα αναπάντητα ερωτήματα - Η νέα αναπαράσταση και οι απολογίεςΚαλύτερη η εικόνα της φωτιάς στην Πάρο - Διάσπαρτες εστίες αλλά «δεν εφησυχάζουμε»Ο Μητσοτάκης θέτει τα διλήμματα των επόμενων εκλογών: Το στοίχημα της συσπείρωσης και η απειλή της χαλαρής ψήφουΠάνω-κάτω το πετρέλαιο: ΗΠΑ και Ιράν συνεχίζουν τα πλήγματα και το τέλος του πολέμου μοιάζει μακρινό
δημοφιλές τώρα: Αυτό το ζώο προκαλεί παράλυση και ευθύνεται για 2.600 θανάτους τον χρόνο
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.12.2018 14:16
ΕΘΝΟΣ Sport
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Οι διαμαρτυρίες για το Ξάνθη - Ολυμπιακός

Τζήλος για την επίθεση: Ενας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν - Ηταν θηριώδεις

Συγκλονίζει η κατάθεση του διαιτητή Θανάση Τζήλου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους κάτω από το σπίτι του.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

(Intime)
(Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

«Ενας με κρατούσε και δύο με χτυπούσαν» φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ ο Θανάσης Τζήλος, όπως αποκάλυψε το OPEN TV. Ο διεθνής διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους κάτω από το σπίτι του, έκανε λόγο για «άνδρες με θηριώδεις διαστάσεις». Ο Τζήλος παραμένει στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία ψάχνει κάθε είδους στοιχείο που θα βοηθήσει για τον εντοπισμό των δραστών.

Στο δελτίο ειδήσεων με την Ελλη Στάη, μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γραμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «ανήκουστα» τα περιστατικά και ζήτησε να παρταχθούν. Συνέχισε ότι ανοχή σε αυτά πρέπει να είναι μηδενική και ότι θα πρέπει τελειώνουμε με αυτούς, που πλήττουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και επιτίθενται με κουκούλες σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον διαιτητή να κατέβηκε το πρωί από το σπίτι του στη Λάρισαπροκειμένου να πάει στο αρτοποιείο για να ψωνίσει. Οι άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα, τον τραυματίσαν στο κεφάλι και το γόνατό και αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι Αρχές κάνουν λόγο για «άγρια επαγγελματική επίθεση», ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε περίοικος που είδε τον άτυχο διαιτητή τραυματισμένο και ξυλοκοπημένο. 

Τη μαφιόζικη επίθεση (δείτε φωτογραφίες) έχουν καυτηριάσει όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου, ενώ όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, ο οποίος είπε ότι μίλησε με τον Θανάση Τζήλο σοκάρουν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣ, ο Τζήλος τους αντιλήφθηκε, έκλεισε τις ασφάλειες, αλλά οι δράστες ήταν προετοιμασμένοι. Εσπασαν με σφυρί το τζάμι, άνοιξαν την πόρτα και του κατάφεραν ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι και τα γόνατα. Ο Τζήλος παραμένει στο Περιφερειακό νοσοκομείο Λάρισας, εκεί όπου η Αστυνομία τον επισκέφθηκε για να πάρει κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής υποστήριξε στην κατάθεσή του πως οι δράστες της επίθεσης ήταν τέσσερις. 

Το νέο συμβάν τρομοκρατίας έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις των Ελλήνων διαιτητών. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που είναι έτοιμοι να εισηγηθούν απεργία απ'όλα τα παιχνίδια της Super League, θεωρώντας πως η ζωής τους κρέμεται σε μια κλωστή, συνδυάζοντας βεβαίως το περιστατικό με το ποδόσφαιρο. Για την υπόθεση είναι απόλυτα ενήμερη η UEFA και η FIFA, ενώ όλες οι ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), αλλά και η ΕΠΟ έχουν καταδικάσει απερίφραστα το περιστατικό.

Οι διαμαρτυρίες για το Ξάνθη - Ολυμπιακός

Ο Θανάσης Τζήλος έχει σφυρίξει φέτος έξι παιχνίδια της Super League με τελευταίο τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό 1-1. Μεταξύ άλλων είχε διαιτητεύσει τα παιχνίδια Ολυμπιακός - Αστέρας (2-1), Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (1-1). Η διαιτησία του είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι υποστήριξαν πως αδικήθηκαν κατάφορα από τον διαιτητή.  

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: «Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι οπαδοί μας και εμείς και η ομάδα μας, να παίζουμε στο ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν διαλύσει και διασύρει σε όλη την Ευρώπη, από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν πως θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν, ομάδες όπως είδαμε σήμερα αυτή της Ξάνθης σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας απαντήσουν σε όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο.

Όταν μας απαντήσουν σε όλα αυτά, τότε κι εμείς να ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Με τις σημαδεμένες τράπουλες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ, που δεν δίνεται. Και για το οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Και στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει μια κόκκινη κάρτα, την οποία ο διαιτητής λέει πως δεν την είδε ο ίδιος αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας στην κρατική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική

Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ

Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι

Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • επίθεση
  • Θανάσης Τζήλος
  • διαιτητής
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr