Λίβερπουλ: Συνήλθε από τη συντριβή και πάει φουλ για ρεκόρ!
Οι πρωταθλητές κυνηγούν τους 100 βαθμούς στην Premier League🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ, συνήλθε από την συντριβή που υπέστη μεσοβδόμαδα από τη Μάντσεστερ Σίτι και παίζοντας στο... ρελαντί επικράτησε 2-0 της Αστον Βίλα στο Ανφιλντ. Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ παραμένουν στο κυνήγι εκπληκτικών επιδόσεων με αποκορύφωμα τους 100 βαθμούς. Ηδη η Λίβερπουλ έπιασε τους 89 κι ενώ απομένουν πέντε αναμετρήσεις. Χρειάζεται δηλαδή άλλους 11 βαθμούς από το απόλυτο των 15.
Παράλληλα, όμως στοχεύει και στα ρεκόρ των περισσότερων νικών, των περισσότερων εντός και εκτός έδρας επικρατήσεων αλλά και της μεγαλύτερης βαθμολογικής διαφοράς από τον δεύτερο της βαθμολογίας.
Η Λίβερπουλ πάντως δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Αστον Βίλα. Ανοιξε το σκορ στο 71' με τον Μανέ, ενώ έγραψε το τελικό 2-0 με τον νεαρό Τζόουνς ο οποίος σκόραρε στο 89'.
Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





