Εκτός δράσης για δυο μήνες ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης
Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού χάνει το φινάλε των πλέι οφ αλλά και όλη την προετοιμασία ενόψει της έναρξης της επόμενης σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκε μέσω των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε, με το νεαρό μπακ του Παναθηναϊκού να μένει εκτός δράσης για τους επόμενους δυο μήνες. Ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου και της κνημοπερονιαίας συνδέμωσης και λόγω της βαρύτητας της κάκωσης και του οστικού οιδήματος εκτιμάται ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 8 βδομάδες για να επανέλθει.
Με δεδομένη τη χρονική στιγμή της ζημιάς, και το γεγονός πως το επόμενο πρωτάθλημα ξεκινά το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου, ο Χατζηθεοδωρίδης δεν χάνει μόνο το φινάλε της φετινής σεζόν αλλά και το ξεκίνημα της επόμενης.
Διαβάστε ακόμη
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





