• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μπλόκα στη μισή Ελλάδα: Πάνω από 6.000 τρακτέρ στους δρόμους και έντονη πίεση στην κυβέρνησηΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί σοκολάτες Kinder από ράφια σούπερ μάρκετ - Η αιτίαΜάνδρα: Απεγκλωβισμοί 17 ανθρώπων, πλημμυρισμένα υπόγεια και υλικές ζημιές - Γιατί «βουλιάζει» η περιοχήΠαράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ
δημοφιλές τώρα: Βρες σε ποια χώρα βρίσκεται η πόλη: Μπορείς το 10/10 στο κουίζ γεωγραφίας που οι μισοί Έλληνες...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.07.2020 21:59
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ξάνθη: «Απίθανες καταστάσεις…»

Ο Αστέρας «πλήγωσε» την Ξάνθη - Με την πλάτη στο «τοίχο» οι Ακρίτες

Ο Τζήλος ακύρωσε γκολ του Γκαργκαλατζίδη στο 65΄-Ο Λουίς Φερνάντες ήταν ο παίκτης που έδωσε την νίκη(με 2-1) στον Αστέρα Τρίπολης

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Με αρκετά λάθη οι άμυνες και των δυο ομάδων(intime)
Με αρκετά λάθη οι άμυνες και των δυο ομάδων(intime)

Αήττητος στην διαδικασία των play out παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης που κατάφερε να αποδράσει θριαμβευτής(2-1) κι από την Ξάνθη. Οι Ακρίτες «καίγονταν» για τους βαθμούς της νίκης στην μάχη που δίνουν με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, έφτασαν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα όμως η ομάδα της Τρίπολης σε ένα ακόμη παιχνίδι αποδείχθηκε πολύ σκληρή… για να πεθάνει. 

Η Ξάνθη παρέμεινε με 23 βαθμούς και πλέον το επόμενο Σάββατο(18/7) καλείται να αντιμετωπίσει σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την παραμονή της στην κατηγορία την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Οι Αρκάδες στην πρώτη «επίσκεψη» τους στην αντίπαλη περιοχή ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ με «εκτελεστή» τον Κρέσπι από το 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κρέσπι εκμεταλλεύθηκε την όμορφη σέντρα του Σίτο στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα  με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έτσι νωρίς νωρίς  το 0-1.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί χειρότερα για την Ξάνθη που έδειξε χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα με την ομάδα της Τρίπολης να φτάνει κοντά στο γκολ σε άλλες τρεις περιπτώσεις(στο 16΄με τον Σίτο, στο 20΄με τον Τασούλη και στο 23΄με τον Ριέρα) στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι μετά το 25΄άρχισαν να πιέζουν χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.

Το γκολ της ισοφάρισης (1-1) ήρθε για την Ξάνθη στο 56΄ με τον Χρήστο Λισγάρα να κερδίζει την εναέρια μονομαχία, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουλέν στέλνοντας  με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.  

Στο 65΄ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με ένα δυνατό δεξί σουτ όμως ο Θανάσης Τζήλος το ακύρωσε αφού χρειάσθηκε να συμβουλευτεί το VAR σηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων της γηπεδούχου ομάδας.Από την εξέταση του βίντεο φάνηκε πως στην αρχή της φάσης ο Μουλέν είχε κατεβάσει την μπάλα με το χέρι.

Κόντρα στην ροή του αγώνα κι ενώ η Ξάνθη έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ της νίκης ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ξανά το προβάδισμα(1-2) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Λουίς Φερνάντο. Το πέναλτι κέρδισε ο Αλί Μπάμπα( ο οποίος μόλις είχε μπει ως αλλαγή στο ματς), μετά από ανατροπή του Μπαξεβανίδη.

Ξάνθη: «Απίθανες καταστάσεις…»

Η Ξάνθη σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το παιχνίδι ανέφερε τα εξής:«Έγκλημα και τιμωρία. Συνεχίζεται το μαρτύριό μας: Πολυϊδιοκτησίες -7, πιστοποιητικά που ακολουθούν τις πολυιδιοκτησίες -5 και σήμερα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν, τα οποία απαξίωσε ο διαιτητής να τα δει ακόμη και στο VAR, ένα γκολ κανονικό που κάποιες φάσεις πριν η μπάλα ακούμπησε στην τρίχα του χεριού του».

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης(80΄Σόσα), Τερκί (46΄ Γκαργκαλατζίδης), Μουλέν, Φασίδης(46΄ Κοβάσεβιτς), Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον(80΄, Τζουρίτσκοβιτς),Κάστρο(54΄Φοσέ)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Μουνάφο, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κρέσπι, Σίτο (63’  Μπελόκ), Ριέρα(82΄Αλί Μπάμπα), Λουίς Φερνάντεθ(90΄ Αλάγμπε).

Διαβάστε ακόμη

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στη Google - «Πρωτιά» για την Klavdia

Είναι επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros για αστρονομικό ποσό

Παράνομες συνταγογραφήσεις με κέρδη πάνω από 100.000 ευρώ: Τρεις συλλήψεις - Η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ

Έφηβος εξομολογείται πώς κατέληξε να κάνει 11 γραμμαρία κεταμίνης τη μέρα στα 13 του

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Αστέρας Τρίπολης
  • SuperLeague
  • ποδόσφαιρο
  • Super League 1
  • Ξάνθη ΠΑΕ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr