Νέες εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας του ΠΑΟΚ κατά της ΕΕΑ
Η κίνηση του πταισματοδίκη που ανέλαβε την υπόθεση της καταγγελίας του ΠΑΟΚ εναντίον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο βήμα προς την κατεύθυνση της εξέτασης της καταγγελίας που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγράφηκε με την κίνηση του πταισματοδίκη που ανέλαβε την υπόθεση να ζητήσει από τους «ασπρόμαυρους» συμπληρωματικά στοιχεία. Πρόκειται για μια εκ των δυο καταγγελιών που έγιναν εναντίον της ΕΕΑ και αφορούσε την περίπτωση παράβασης καθήκοντος. Αυτή ήταν και η πρώτη -χρονικά- καταγγελία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως, έκτοτε, ακολούθησε και δεύτερη κίνηση, που δεν ήταν άλλη από τη μηνυτήρια αναφορά κατά της ΕΕΑ, η οποία και κατατέθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, στον Άρειο Πάγο, μέσω της οποίας, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να διερευνηθούν τυχών κακουργηματικά και πλημμεληματικά αδικήματα (όπως αυτά της παράβασης καθήκοντος, δωροληψίας, παραβίασης προσωπικών δεδομένων και παραβίασης απορρήτου).
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




