
Super League: Απέχουν οι διαιτητές, αναβάλλεται η 15η αγωνιστική
Πρωτάθλημα από του χρόνου και... βλέπουμε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Super League ύστερα κι από την απόφαση των διαιτητών να μην κατέβουν στους αγώνες της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η αγωνιστική δράση του προσεχούς σαββατοκύριακου.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ' αριθμό πρωτοκόλλου 42823/20.12.2018 έγγραφο της Ε.Π.Ο., γνωστοποιήθηκε στη Super League η πρόθεση των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας (Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή), να μη συμμετέχουν σε αγώνες μέχρι και τις 04.01.2019.
Ως εκ τούτου, στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής (22 – 23.12.2018), οι αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή αναβάλλονται και θα υπάρξει νεότερη απόφαση για την ημερομηνία διεξαγωγής τους.
Παράλληλα, σημειώνεται ότι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19 – Κ17 – Κ15) θα διεξαχθούν κανονικά»
Ο Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο και έδωσε σφαλιάρα σε αντίπαλό του - Τιμωρία από το MLS
Πέθανε σε ηλικία 56 ετών ο ιδιοκτήτης του ART TV, Ηλίας Γκανιάτσας
Επελαύνει ο ιός του Δυτικού Νείλου στην Αττική: Σε έξαρση τα κρούσματα - «Ακόμη 2-3 εβδομάδες η κορύφωση»
Μαρουσάκης: Ξεκινά το κύμα καύσωνα με 40άρια και ισχυρούς ανέμους - Ποιες περιοχές θα «ψηθούν»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


