Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Βράνιες - Ερχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές
Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε για νέο πολυετές συμβόλαιο με την Ένωση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

O Όγκνιεν Βράνιες συμφώνησε με την ΑΕΚ και θα επιστρέψει για τρίτη φορά και μάλιστα με πολυετές συμβόλαιο. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός που είχε γυρίσει στην Άντερλεχτ, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της Ένωσης.
Πλέον, αναμένεται να ταξιδέψει (πιθανότατα τη Δευτέρα 27 Ιουλίου) στην Αθήνα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια τρία ή τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος φέρεται να έχει εξομολογηθεί πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Ο 30χρονος Βράνιες θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο και ο Ουκρανός στόπερ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.
Διαβάστε ακόμη
Έφτασε η ώρα των μεγάλων αποφάσεων για τους αγρότες - Ξεχειλίζει η οργή μετά το φιάσκο με τον ΕΛΓΑ
Δημοσκόπηση MRB για OPEN: 8 στους 10 στηρίζουν τους αγρότες και καταδικάζουν την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ - Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού
Φρίκη στην Αυστρία: Έκαψαν ζωντανό γιο αντιδημάρχου για να του κλέψουν 200.000 δολάρια σε κρυπτονομίσματα
Αυτό είναι το νέο μυστήριο των Βερμούδων: Τι κρύβει η θάλασσα που «δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη Γη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




