Ενότητες στο άρθρο: 📌 Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League 2
Super League 2: Επιμένει στην αναδιάρθρωση
Δεν πέρασε η πρόταση συγχώνευσης με την Football League, καθώς δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων αποφάσισε να προτείνει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης στην τηλεδιάσκεψη της Ένωσης για το μέλλον της Super League 2 και της Football League.
Παράλληλα συζητήθηκε η πρόταση συγχώνευσης με την Football League, που όμως δεν πέρασε καθώς δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Super League 2
- Αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Ετέθη πρόταση από ομάδες της Football League για ενιαία κατηγορία με την Super League 2 με δυο ομίλους των 16 ομάδων. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν δέκα (10) ομάδες και πέντε (5) κατά. Η πρόταση δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που θέτει ο νόμος 4684/20. Παραμένει σε ισχύ η προηγούμενη πρόταση περί τροποποίησης των προκηρύξεων με τις κατηγορίες διαχωρισμένες ως εξής: SL1 18 ομάδες, Super League 2 16 ομάδες και η Football League 16 ομάδες.
- Αποφασίστηκε ως ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής η 20ή Αυγούστου και έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 η 4η Οκτωβρίου.
Διαβάστε ακόμη
Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




