• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Πώς στήθηκε η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης - 254 πολίτες απομακρύνθηκαν διά θαλάσσηςΣυναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γνωστή μαρμελάδα - Κίνδυνος θραύσης στη συσκευασίαΠαλαιό Φάληρο: Συνελήφθησαν δύο φερόμενα μέλη μαφίας - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar - Προσήχθησαν ιδιοκτήτης και γονείς
δημοφιλές τώρα: «Θέλω τον πατέρα μου»: 27χρονη παρέσυρε νύφη λίγες ώρες μετά το γάμο της και ζητούσε να πάει σπίτι...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   21.12.2018 20:52
ΕΘΝΟΣ Sport

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης βάφτηκε... ασπρόμαυρο

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και μια... selfie, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει καθήκοντα φωτογράφου, έχοντας δίπλα του τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ και πίσω του τους φίλους της ομάδας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Ένας… μικρός χαμός στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη μπουτικ του ΠΑΟΚ με τους ποδοσφαιριστές να υποδέχονται μικρούς και μεγάλους φιλάθλους. Η αναβολή της 15ης αγωνιστικής μετέθεσε το χριστουγεννιάτικο πάρτι που είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Κυριακής, το απόγευμα της Παρασκευής, με τους Αντελίνο Βιεϊρίνια, Δημήτρη Πέλκα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να δίνουν το «παρών» στη μπουτικ των ασπρόμαυρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίας Σοφίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε το αδιαχώρητο, με τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» να παραμένουν για αρκετή ώρα πίσω από τον πάγκο, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να μοιράσουν αυτόγραφα σε όλους όσοι έδωσαν το «παρών», ούτως ώστε κανένας φίλος του ΠΑΟΚ, ειδικά οι μικροί, να μην φύγει στεναχωρημένος.  

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και μια... selfie, με τον Πέλκα να αναλαμβάνει καθήκοντα φωτογράφου, έχοντας δίπλα του τους Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ και πίσω του τους φίλους της ομάδας.

Ο Δημήτρης Πέλκας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, αρκέστηκε να πει: «Είναι μεγάλη η χαρά μας να δίνουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο και ειδικά σε μικρά παιδιά που έρχονται να συναντήσουν τα είδωλά τους. Σίγουρα, μας αρέσει πολύ και ελπίζουμε να τους δίνουμε συνέχεια χαρές. Έχουμε μια πολύ όμορφη ανάμνηση από την χρονιά που έφυγε με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα και εύχομαι να κάνουμε το νταμπλ και να είμαστε διπλά χαρούμενοι στο τέλος».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, η... εορταστική περίοδος άρχισε από το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η οποία δεν ήταν η τελευταία για το 2018. Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο δόθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου, περίπου δέκα ημέρες πριν την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το 2019 θα ξεκινήσει με την πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις με αντίπαλο την Παναχαϊκή για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμη

Θρήνος για τον Λιονέλ Μέσι: Πέθανε στα 68 του χρόνια ο πατέρας του, Χόρχε

Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Πώς στήθηκε η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης - 254 πολίτες απομακρύνθηκαν διά θαλάσσης

Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γνωστή μαρμελάδα - Κίνδυνος θραύσης στη συσκευασία

Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar - Προσήχθησαν ιδιοκτήτης και γονείς

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr