Σε ανοικτή γραμμή ΠΑΟΚ-Ατρόμητος για το φιλικό τους λόγω κρουσμάτων στον Δικέφαλο
Ο ΠΑΟΚ κινείται βάσει πρωτοκόλλου μετά τα δυο κρούσματα κορονοϊού και υπάρχει σκέψη μετάθεσης του πρώτου φιλικού με αντίπαλο τον Ατρόμητο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Πορταριά του Πηλίου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (4/8) ο ΠΑΟΚ, για προετοιμασία, με την αποστολή να μετρά δυο απώλειες λόγω ισάριθμων κρουσμάτων κορονοϊού που ανιχνεύτηκαν στις εξετάσεις που έγιναν την Παρασκευή (31/7) και την Δευτέρα (3/8). Με βάση το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσα μέλη βρίσκονται στην αποστολή του «Δικεφάλου του βορρά» θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού ανά τρεις ημέρες, κάτι που σημαίνει πως τα επόμενα θα γίνουν το πρωί της Πέμπτης (6/8).
Ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει να δώσει το βράδυ της Πέμπτης φιλικό με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Οι ιθύνοντες των δυο ομάδων είναι σε ανοικτή γραμμή, καθώς υπάρχει η σκέψη για μετάθεση του φιλικού για την Παρασκευή, όταν και θα έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα τεστ που θα γίνουν την προηγούμενη ημέρα, για να εξαλειφθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα μετάδοσης του ιού.
«Πολιτικό τοπίο σε μια εύθραυστη σταθερότητα»: Τα κρίσιμα ερωτήματα του Νοεμβρίου
Pizza Fan: Νέοι διάλογοι για το κύκλωμα μαύρου χρήματος - Παραμένει η αβεβαιότητα για 2.500 εργαζομένους
Γεωπολιτικό πόκερ σε εξέλιξη: Το ενεργειακό «χαρτί» της Αθήνας, οι κινήσεις της Άγκυρας και οι ισορροπίες στην περιοχή
Μπορούν οι αναμνήσεις να... μεταφερθούν; Το αμφιλεγόμενο πείραμα της δεκαετίας του 1960
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





