
Παναθηναϊκός: Παίρνει τον 20χρονο Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό
Μεταγραφή με... μέλλον για το «τριφύλλι» που εντάσσει στο δυναμικό του έναν ταλαντούχο επιθετικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Παναθηναϊκός δεν ψωνίζει μόνο από το εξωτερικό -ως επί το πλείστον λάτιν παίκτες- αλλά ενισχύεται κι από την ελληνική αγορά. Κι όπως όλα δείχνουν ο ταλαντούχος επιθετικός Φώτης Ιωαννίδης προβάρει τη φανέλα με το «τριφύλλι». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας trifilara.gr, ο 20χρονος άσος, ο οποίος ανήκει στον Λεβαδειακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, έχει κλείσει στους «πράσινους».
Το προηγούμενο διάστημα ο Ιωαννίδης είχε απασχολήσει αρκετές ομάδες από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό καθώς προ καιρού είχε φτάσει στην ομάδα της Βοιωτίας πρόταση από την ισπανική Λεβάντε. Οι «πράσινοι» όμως με τις κατάλληλες κινήσεις κάνουν δικό τους έναν ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μολονότι είναι 20 ετών μετράει ήδη 65 συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας Λεβαδειακού έχοντας σκοράρει 14 φορές.
Δείτε highlights του Φώτη Ιωαννίδη
«Όργιο» παρανομιών με botox, υαλουρονικό και βλαστοκύτταρα: Τι βρήκε το MedWatch - Έρευνες για Πατούλη και Καρυστιανού
«Ο Μαζωνάκης δεν είναι καλά»: Τι αποκάλυψε νοσηλεύτρια του ιατρείου που κατέθεσε πρώτη φορά
Υγρά απόβλητα εταιρείας στη Μεταμόρφωση κατέληγαν στον Κηφισό - Συνελήφθη 55χρονος
AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


