Γιώργης Σαββίδης για Θεοδωρίδη: «Εκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο, ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου»
«Ησουν κα?τι παραπα?νω απο? καλο?ς μαζι? μου» έγραψε το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργης Σαββίδης έστειλε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Σάββα Θεοδωρίδη με μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο instagram. Το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Θεοδωρίδη. Σήμερα ένα μεγάλο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έκλεισε. Πάντα συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που μου συμπεριφέρονται και εσύ ήσουν κάτι παραπάνω από καλός μαζί μου».
Και συνέχισε: «Καλό ταξίδι κυρ Σάββα και ελπίζω πώς κάποια στιγμή θα βρεθούν άνθρωποι και στελέχη που να αγαπούν την ομάδα τους έστω και κατά το ήμισυ όσο αγαπούσες εσύ τη δική σου».
Δείτε την ανάρτηση του Γιώργη Σαββίδη:

Διαβάστε ακόμη
Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




