• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Σήμα κινδύνου από το ΝΑΤΟ: Ο Ρούτε προειδοποιεί για «πόλεμο στην κλίμακα των παππούδων μας»Κακοκαιρία Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης o Δήμος Φλώρινας μέχρι τον ΜάρτιοΤο «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου τουΕξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Τη σύλληψη Ξυλούρη με αυτόφωρη διαδικασία ζητάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
δημοφιλές τώρα: Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.08.2020 18:37
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 OPEN: «Σε μια δύσκολη εποχή...»

Με εντολή Ιβάν Σαββίδη το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας ζωντανά, ελεύθερα και αποκλειστικά στο OPEN!

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου θέλησε να προσφέρει δωρεάν τον αγώνα στους Ελληνες φιλάθλους σε μια περίοδο που η κοινωνία πιέζεται οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της πανδημίας

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(Intime)
(Intime)

Μολονότι ο αρχικός σχεδιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιελάμβανε τη live μετάδοση του πρώτου αγώνα της σεζόν με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League μέσω του PAOK TV, ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε, σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, να προσφέρει δωρεάν τον αγώνα  ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας σε όλους τους Ελληνες φιλάθλους. Για το λόγο αυτό έδωσε εντολή να μεταδοθεί η καθοριστική αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα στις 25 Αυγούστου (21.00) από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε στους επιτελείς του Δικεφάλου πως αυτή η απόφαση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσει το PAOK TV, το οποίο στηρίζεται απόλυτα και θα στηριχθεί. Ωστόσο σε μία φάση που η κοινωνία πιέζεται οικονομικά και ψυχολογικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να προσφέρει δωρεάν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στους ποδοσφαιρόφιλους, μια άκρως εμπορική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση δεδομένου ότι απέναντι στον Δικέφαλο θα βρεθεί ένας ισχυρός αντίπαλος από την Τουρκία.

Αξίζει να τονιστεί ότι, σύμφωνα με υπολογισμούς, ο Ιβάν Σαββίδης θυσιάζει ένα ποσό που εκτιμάται περίπου στο μισό εκατομμύριο ευρώ για να προσφέρει δωρεάν την αναμέτρηση μέσω του OPEN.

OPEN: «Σε μια δύσκολη εποχή...»

Το δελτίο Τύπου με την ανακοίνωση του OPEN αναφέρει τα εξής: «Σε μία δύσκολη εποχή και ενώ οι φίλαθλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας από κοντά, το OPEN δίνει τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα, να απολαύσει κάθε λεπτό της κρίσιμης μάχης του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας. Η μεγάλη αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά έρχεται στο OPEN TV! Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στην Ευρώπη και είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκινάει την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.

Πρόκειται για μία πολύ σκληρή και ιδιαίτερη μάχη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που φέτος έχει μόνο νοκ άουτ ματς. Στην ειδική pre game εκπομπή από το γήπεδο της Τούμπας οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες της μεγάλης αναμέτρησης. Στις 21:00 ο μεγάλος αγώνας σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, ακολουθεί η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, το ρεπορτάζ από την Τούμπα και την τεχνική ανάλυση του σπουδαίου παιχνιδιού.

Τρίτη 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αποκλειστικά, ελεύθερα και ζωντανά από το γήπεδο της Τούμπας μόνο στο OPEN!».

Διαβάστε ακόμη

Φρικιαστική γυναικοκτονία στην Ελβετία: 41χρονος αποκεφάλισε, τεμάχισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στη μουσική βιομηχανία - Η αποκάλυψη του Χρήστου Νικολόπουλου

Βίντεο-σοκ από την Αττική Οδό: Η στιγμή που μηχανή παρασέρνει τροχονόμο για να ξεφύγει από μπλόκο

ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιλεκτικές απαντήσεις και «δικαίωμα της σιωπής» από τον Ξυλούρη στην Εξεταστική

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ιβάν Σαββίδης
  • Open TV
  • ΠΑΟΚ
  • Μπεσίκτας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr