• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νότια Αφρική: Μακελειό μετά από ένοπλη επίθεση σε χόστελ - Τρίχρονο παιδί μεταξύ των 11 νεκρώνΌπλα το σκοτάδι και το κρύο: Η νέα φάση της επίθεσης της Ρωσίας - «Ίσως ήρθε η ώρα να φύγουμε», λένε οι ΟυκρανοίΚακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής - Οι πέντε περιοχές που ξεπέρασαν τα 200 χιλιοστάΦίλαθλοι του Πανιωνίου κρατούνται σε νοσοκομείο της Τουρκίας - Τους έχουν πάρει κινητά και διαβατήρια
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   20.08.2020 17:15
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τρεις μήνες εκτός ο Σιμάνσκι

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Νασίμ Χνιντ - Νοκ άουτ για τρεις μήνες ο Σιμάνσκι

Ο 23χρονος Τυνήσιος αμυντικός ήρθε για να καλύψει το κενό στα μετόπισθεν της Ενωσης - Εκτός δράσης μένει ο Πολωνός άσος

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
(Intime)
(Intime)

Μπορεί να πέρασε από... κύματα, αλλά η μεταγραφή του Τυνήσιου στόπερ, Νασίμ Χνιντ, είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ. Η Ενωση έκανε δικό της τον 23χρονο αμυντικό, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης των 600 χιλ. ευρώ στη Σφαξιέν και κλείνει με ιδανικό τρόπο μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές υποθέσεις της.  Ο διεθνής αμυντικός μέτρησε την περασμένη σεζόν συνολικά 17 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και έρχεται για να δώσει λύσεις στα μετόπισθεν της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Τυνήσιου διεθνούς αμυντικού Νασίμ Χνιντ με τη μορφή μεταγραφής από την CS Sfaxien. Ο 23 ετών ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο Νασίμ Χνιντ γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1997 στην πόλη Ζαρζίς της Τυνησίας. Έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται ως στόπερ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της περιοχής του (ES Zarzis) και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στην CS Sfaxien.

Με τη φανέλα της κατέγραψε την επόμενη πενταετία 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας τρεις φορές και βγάζοντας μια ασίστ. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και το καλοκαίρι του 2019 προήχθη στην Εθνική Ανδρών της Τυνησίας από τον Γάλλο τεχνικό, Αλέν Ζιρές. Μάλιστα, ήταν στην αποστολή του Κόπα Άφρικα 2019 στην Αίγυπτο, όπου αγωνίστηκε στον μικρό τελικό απέναντι στη Νιγηρία. Νασίμ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! Σου ευχόμαστε να ζήσεις τις μεγάλες στιγμές, που ονειρεύεσαι, με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Λίγο μετά τις υπογραφές ο Τυνήσιος διεθνής αμυντικός ξεναγήθηκε στους χώρους των γραφείων της ΠΑΕ, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα του ομάδα τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος και έτοιμος για να κατακτήσει τίτλους.

Δείτε τις υπογραφές και στιγμές από την παρουσία του Χνιντ στα γραφεία της ΑΕΚ μέσα από το βίντεο που ετοίμασε το ΑΕΚ TV!

Τρεις μήνες εκτός ο Σιμάνσκι

Στο μεταξύ, χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι, τουλάχιστον ως τα τέλη Νοεμβρίου, πρέπει να κάνει τα σχέδια του για την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Πολωνός μέσος υποβλήθηκε σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα από τον Παντελή Νικολάου σήμερα το μεσημέρι και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Πρόκειται για το άσχημο φινάλε μιας ιστορίας που άρχισε να απασχολεί την ΑΕΚ από τα μέσα περίπου των play offs και μια τεράστια ζημιά για την Ένωση. Μέσα στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας, η ΑΕΚ πλήρωσε 1,5 εκατομμύριο για να αγοράσει τον Σιμάνσκι και δεν θα τον έχει στην διάθεση της, στα παιχνίδια στα οποία θα κριθούν τα ευρωπαϊκά της έσοδα, στα τέλη του Σεπτέμβρη. Παράλληλα είναι η τρίτη σερί περίπτωση βασικού ποδοσφαιριστή της μέσα στο 2020, με τον οποίο δημιουργείται θέμα και τελικά τον χάνει για μεγάλο διάστημα. Προηγήθηκαν οι Γαλανόπουλος και Ολιβέιρα.

Ο μέσος της Ένωσης θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να ξεπεράσει τις επιπτώσεις της επέμβασης κι άλλες τόσες περίπου για να φτάσει στο 100% για να αγωνιστεί. Εννοείται πως αυτή είναι μια γενική εκτίμηση και το ακριβές χρονοδιάγραμμα, για καλύτερα ή και χειρότερα, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας..

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι πήγε στον γιατρό που του είχε κάνει παλιότερα την επέμβαση στην Πολωνία, ο οποίος του εξέφρασε την ανησυχία του για κίνδυνο να πάθει ζημιά στον αχίλλειο αν δεν έκανε επέμβαση. Ωστόσο του είπαν πως αν έκανε την επέμβαση θα έμενε έξω το πολύ τέσσερις εβδομάδες. Αντίθετα, εντός ΑΕΚ δεν υπήρχε η ίδια άποψη, για κίνδυνο δηλαδή να υπάρξει πιο σοβαρή ζημιά. Και του είχε ειπωθεί πως επέμβαση καθαρισμού θα έπρεπε να γίνει μόνο εφόσον συνέχιζε να έχει ενοχλήσεις που θα τον δυσκόλευαν στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Του ξεκαθάρισαν όμως πως οποιαδήποτε επέμβαση εφόσον μιλάμε για αχίλλειο, θα σήμαινε απουσία τριών μηνών, όπως και συμβαίνει τελικά. Στην ΑΕΚ σαφώς θα προτιμούσαν να αντιμετωπιστεί το θέμα με συντηρητική αγωγή ανάλογα με το πως θα αισθανόταν ο παίκτης ανά διαστήματα, ωστόσο ο  Σιμάνσκι συνέχισε να έχει έντονες ενοχλήσεις και τελικά μετά από συζήτηση με τον Παντελή Νικολάου και τον Ίλια Ίβιτς, πάρθηκε αυτή η απόφαση...

Πηγή: SDNA

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • μεταγραφές
  • Νασίμ Χνιντ
  • ΑΕΚ
  • Νταμιάν Σιμάνσκι
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr