Κρούσμα κορονοϊού στον μπασκετικό Ολυμπιακό!
Το ταξίδι των Ερυθρόλευκων στη Βαλένθια έβγαλε κρούσμα καθώς μέλος της ομάδας νόσησε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η επιστροφή του μπασκετικού Ολυμπιακού από τη Βαλένθια, όπου είχε μεταβεί για φιλικές αναμετρήσεις, δεν είχε καλά νέα καθώς υπήρξε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή. Οι παίκτες και τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κατά την επάνοδο στην Ελλάδα και όπως έδειξαν τα αποτελέσματα, ένα μέλος των Ερυθρόλευκων έχει νοσήσει σε Covid-19.
Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστή η ιδιότητα και το όνομα του ατόμου που έχει προσβληθεί από τον ιό, ωστόσο ήδη έχει τεθεί σε καραντίνα. Παράλληλα, η ομάδα θα υποβληθεί σε νέα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα ή αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.
Ο Ολυμπιακός έλαβε μέρος στο φιλικό τουρνουά της Euroleague στη Βαλένθια, όπου αντιμετώπισε τη Βιλερμπάν και την Μπάγερν Μονάχου.
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



