
Η Ιταλίδα Τρεβιζάν σόκαρε τη Μαρία Σάκκαρη που αποκλείστηκε πρόωρα από το Roland Garros
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε 2-1 σετ από τη μαχητική Ιταλίδα που βρίσκεται στο 159 της παγκόσμιας κατάταξης και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη πρόκριση στην καριέρα της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Ονειρο ήταν και πάει η πρόκριση για πρώτη φορά στη φάση των 16 του Roland Garros. Η Μαρία Σάκκαρη λύγισε απέναντι στη μαχητική Ιταλίδα Μαρτίνα Τρεβιζάν και αποχαιρέτησε πρόωρα και άδοξα το γαλλικό όπεν, όπου είχε πάει με όνειρα για διάκριση. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε 2-1 σετ (1-6, 7-6, 6-3) από μια 26χρονη άσημη τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο νο.159 της παγκόσμιας κατάταξης και που ποτέ δεν είχε προχωρήσει πέρα από τον πρώτο γύρο σε τουρνουά Γκραν Σλαμ!
Κι όμως η Σάκκαρη, νο. 24 στον κόσμο, ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ και δεν επέτρεψε στην αντίπαλό της να πάρει... ανάσα. Μπήκε φουριόζα στο κορτ και κάνοντας τέσσερα μπρέικ (!) στο σερβίς της Τρεβιζάν κυριάρχησε ολοκληρωτικά επικρατώντας 6-1 γκέιμ μόλις σε 30 λεπτά!
Ωστόσο, στο δεύτερο σετ η 25χρονη Ελληνίδα φάνηκε να χαλαρώνει, ενώ η Ιταλίδα έδειξε σημάδια αντίδρασης ξεκινώντας μάλιστα με μπρέικ στο σερβίς της Μαρίας στο πρώτο γκέιμ (0-1). Ακολούθησε και δεύτερο σερί μπρέικ στο σερβίς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας που έβγαζε εκνευρισμό και ανασφάλεια στα χτυπήματά της με αποτέλεσμα η Ιταλίδα να ξεφύγει με 0-3 και αργότερα με 1-4 και 2-5, έχοντας μάλιστα και σετ πόιντ! Η Σάκκαρη όμως βρήκε ξανά ρυθμό και απαντήσεις κι όχι μόνο ισοφάρισε (5-5) αλλά και έφτασε στο 6-5.
Η Τρεβιζάν διατήρησε το σερβίς της στο 6-6 και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως μολονότι η Μαρία έκανε καλό ξεκίνημα (4-1) δείχνοντας διατεθειμένη να συνεχίσει την καλή παράδοση που είχε στα τάι μπρέικ με 9 στα 9, η μαχητική Ιταλίδα γύρισε το ματς και πήρε το τάι μπρέι με 8-6 έπειτα από 1 ώρα και 18 λεπτά που διήρκησε συνολικά το σετ!
Η Σάκκαρη άρχισε με μπρέικ το τρίτο σετ (1-0) αλλά η Τρεβιζάν απάντησε με δύο σερί μπρέικ φτάνοντας στο 1-4. Η Σάκκαρη βρέθηκε υπό μεγάλη πίεση καθώς πλέον άρχισε να απομακρύνεται από την πρόκριση. Μείωσε σε 2-4 και αργότερα σε 3-5 αλλά στο καθοριστικό ένατο γκέιμ η Ιταλίδα διατήρησε το σερβίς της, πήρε το σετ με 6-3, έπειτα από 54 λεπτά, και πανηγύρισε τη σημαντικότερη πρόκριση στην καριέρα της.
Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
Η Καρυστιανού διαγράφει τον Αυγερινό από την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» - «Άδηλο σχέδιο διαβολής»
Ληστές για γέλια και για κλάματα: Τσακώνονται μεταξύ τους και ζητούν συγγνώμη από την ταμία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


