Super League: Επανεκκίνηση στις 12/1/2019 για το πρωτάθλημα
Στις 12-13 Γενάρη του 2019 επαναρχίζει το πρωτάθλημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κατά τη σημερινή (28/12) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών.
Στο Δ.Σ. της Λίγκας ο Ολυμπιακός έθεσε αίτημα η αγωνιστική να διεξαχθεί σε εμβόλιμη ημερομηνία, αλλά είχε με το μέρος του στην ψηφοφορία που ακολούθησε, μόνο τον Πανιώνιο και τον Άρη κι απέναντι τις υπόλοιπες 13 ομάδες.
Η 15η αγωνιστική λοιπόν, θα διεξαχθεί στις 12/1, ημερομηνία που είχε οριστεί η πρώτη στροφή του β' γύρου.
Διαβάστε ακόμη
Γεωπολιτική δίνη σε πολλαπλά μέτωπα: Οι ελιγμοί της Ουάσιγκτον σε Ιράν και Ουκρανία ταράζουν το διεθνές σκηνικό
Πιο συχνοί και πιο ακραίοι οι καύσωνες: Πώς η κλιματική κρίση αλλάζει οριστικά το ευρωπαϊκό καλοκαίρι - Τα στοιχεία του Climate Hub
Δύο συλλήψεις μετά τον θάνατο της 43χρονης στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου - Έρευνα για το πως έγινε η τραγωδία
Υπό έλεγχο η φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: Στα μπαλκόνια οι ένοικοι - Ένας τραυματίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




