Αναβολή στην πρεμιέρα της Basket League δυο μέρες πριν από το τζάμπολ
Οι ομάδες πήραν ομόφωνα την απόφαση για να μην αρχίσει το πρωτάθλημα μπάσκετ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι ομάδες της Basket League αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή της πρεμιέρας, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το Σάββατο (17/10). Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιωνικό, καθώς και το γεγονός πως κρατήθηκε ο φάκελος του Χαρίλαου Τρικούπη, έφερε εξελίξεις στην μπασκετική λίγκα.
Οι άνθρωποι των ομάδων συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ και εκεί αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου. Ετσι, το πρωτάθλημα θα μπει για λίγο ακόμα στον... πάγο και μένει να φανεί τι θα συμβεί με τις δύο ΚΑΕ, που έχουν προβλήματα, καθώς και με την ΕΡΤ, που συμφώνησε με τον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά έχοντας ως... βάση τη συμμετοχή 12 ομάδων στη λίγκα.
Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




