Ελ Καντουρί και Γιαννούλης στην πεντάδα των αρχηγών του ΠΑΟΚ
Ενισχύει την αρχηγική ομάδα του Δικεφάλου ο Αμπελ Φερέιρα με δύο παίκτες που έχουν κομβικό ρόλο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, ο Λέο Μάτος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ. Οταν ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε στο β' ημίχρονο, το περιβραχιόνιο πέρασε στο μπράτσο του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος μαζί με τον Ελ Καντουρί συνθέτουν πλέον το γκρουπ των αρχηγών του Δικεφάλου.
Σε αυτό ήδη βρίσκονται οι Κρέσπο, Μάτος και Βαρέλα που αποτελούν τις... παλιοσειρές του Δικεφάλου, ενώ με απόφαση του Αμπελ Φερέιρα προστέθηκαν ακόμη δύο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο ο κόουτς της ομάδας να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τη δουλειά τους αλλά και την επιρροή που έχουν στα αποδυτήρια.
Στα αγωνιστικά νέα του Δικεφάλου, δύο μέρες πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας, το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για τη μάχη με την κυπριακή ομάδα απέναντι στην οποία όμως δεν θα αγωνιστούν ο Ελ Καντουρί και ο Κρέσπο.
Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





