Σταματά οριστικά το μπάσκετ ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης
Επειτα από μια σημαντική καριέρα στα παρκέ ο Big Sofo ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από το μπάσκετ σε ηλικία 35 ετών. Μετά από μια «γεμάτη» καριέρα, ο Big Sofo ανακοίνωσε στο Sport5 του Ισραήλ πως αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εξαιτίας και των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού. «Η κατάσταση και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με τα πρωταθλήματα και την πανδημία, με οδήγησαν στην απόφαση να σταματήσω να παίζω. Αποφάσισα να αποσυρθώ. Θα έχω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου. Όλα έχουν αρχή και τέλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αποκαλούμενος «Βaby Shaq».
Ο Σχορτσανίτης αγωνίστηκε πέρσι με τον Ιωνικό, ενώ στη σημαντική καριέρα που πραγματοποίησε πέρασε από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ηρακλή, Άρη, ΠΑΟΚ, Καντού, Ερυθρό Αστέρα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Τρίκαλα. Μάλιστα, στο Ισραήλ κατέκτησε και την Euroleague (2014) με τη Μακάμπι, ενώ, εκτός όλων των συλλογικών διακρίσεων, ήταν μέλος της «χρυσής» γενιάς της Εθνικής μπάσκετ, που έφτασε στην δεύτερη θέση του κόσμου στο Mundobasket του 2006 και στο χάλκινο στο Eurobasket του 2009.
Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




