NBA: Γιάννης Αντετοκούνμπο - Σας ευχαριστώ, συνεχίστε να ψηφίζετε!
Πρώτος και καλύτερος μέχρι στιγμής ο Greek Freak και το διασκεδάζει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε την χαρά του για την πρωτιά του -μέχρι στιγμής- στην ψηφοφορία για το φετινό All Star Game του NBA.
«Θα έχει πλάκα, θα είναι συναρπαστικό. Είναι νωρίς ακόμα και δεν θέλω να το σκέφτομαι, τώρα σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι». Το ΝΒΑ ανακοίνωσε χθες (3/1) τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει 991.561 ψήφους, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον στην Ανατολική Περιφέρεια. Στην δεύτερη θέση τον ακολουθεί ο Κάιρι Ίρβινγκ με 910.329 ψήφους.
Το πρώτο δείγμα δείχνει ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα χάσει την «αρχηγία» της μίας ομάδας, ενώ απέχει 91.802 ψήφων του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης και φυσικά ολόκληρου του ΝΒΑ (1.083.363). Αντίστοιχα, στη δεύτερη θέση της Δύσης βρίσκεται ο Στεφ Κάρι με 793.111 ψήφους.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 25 Δεκεμβρίου και θα έχει διάρκεια έως τις 21 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από το ΝΒΑ στις 10/1 και στις 17/1.
Η Ταΐβάν ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο» των Τραμπ και Σι
Από τις απεργίες των ταξί στις προσφυγές των ΕΙΧ: Το νομοσχέδιο ανοίγει νέο μέτωπο και μετά την ψήφισή του
«Γαλάζιο» συνέδριο με το βλέμμα στις κάλπες: Οι εσωκομματικές ισορροπίες, οι απουσίες, το στοίχημα της συσπείρωσης
Γιατί έφυγε η Γκελεστάθη από τη ΝΔ, τα χτυπήματα που εκνευρίζουν το Μαξίμου και το άγχος του Παππά για την επιτροπή ψηφοδελτίων του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





