• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Στο κόκκινο» ο Κηφισός και καθυστερήσεις 30 λεπτά στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζεται κίνησηΦονικές πλημμύρες στην Ινδονησία: Κοντά στους 1.000 οι νεκροί - Πάνω από 270 αγνοούμενοιΣτο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤΟι αγρότες δεν κάνουν πίσω: Εβδομάδα εξελίξεων - Σχεδιάζουν να αποκλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   16.12.2020 13:49
Newsroom
Newsroom

ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει μέγα σκάνδαλο διαπλοκής με Σιαμπάνη - Στέλνει ΟΣΦΠ-Άρη στις αρχές

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε τα συμβόλαια του Σιαμπάνη και όπως προκύπτει: «Άφησε» συμβόλαιο 200.000€ ευρώ το χρόνο, για να υπογράψει ως «ελεύθερος» με 28.000€ στον Άρη! Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και αδειοδότησης όλοι οι εμπλεκόμενοι.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Μάριος Σιαμπάνης όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό (Intime)
Ο Μάριος Σιαμπάνης όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό (Intime)

Αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ που θα προσφύγει άμεσα στην Επιτροπή Αδειοδότησης και την Επιτροπή Δεοντολογίας για τη σχέση Ολυμπιακού - Άρη με φόντο τη μεταγραφή Σιαμπάνη!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ενορχηστρωμένη ύπουλη και με μυθεύματα επίθεση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΠΑΕ Άρης, θα προσφύγει άμεσα στην Επιτροπή Αδειοδότησης και την Επιτροπή Δεοντολογίας, καταγγέλοντας τα εξής:

Τον Ιούλιο του 2019 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ υπόγραψε τον Μάριο Σιαμπάνη έναντι 200.000€ το χρόνο για 3 χρόνια, δηλαδή για 600.000€ καταθέτοντας μετά το αρχικό ΚΑΙ το τροποποιητικό συμβόλαιο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.15-AM (1).jpeg
WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.17-AM.jpeg

Τον Οκτώβριο του 2020 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ αποφασίζει να παραχωρήσει ως ελεύθερη μεταγραφή (!!!) τον βασικό (και πολυδιαφημισμένο) τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων στην ΠΑΕ Άρης.

Το συμβόλαιο του Μάριου Σαμπάνη με την ΠΑΕ Άρης αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό των 30.000€ το χρόνο όπως επίσης φαίνεται στις φωτογραφίες.

WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.17-AM-1 (1).jpeg

Δηλαδή ο Μάριος Σιαμπάνης αποφάσισε να φύγει από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, που αμοιβόταν με 200.000€ το χρόνο και να υπογράψει με 30.000€ το χρόνο στην ΠΑΕ Άρης.

Επειδή κανένας λογικός άνθρωπος ή δικαστής ή εισαγγελέας σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να πιστέψει αυτή τη ραδιουργία, όποια δικαιολογία και αν σκαρφιστούν οι ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Άρης και ο Μάριος Σιαμπάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και θα ζητήσει την αφαίρεση της άδειας των συγκεκριμένων ΠΑΕ, στην ΕΕΑ (όπου δυστυχώς για όλους- εκτός του ΟΣΦΠ– παραμένουν οι κουμπάροι του Αυγενάκη) και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η σχέση πλέον του Μάριου Σιαμπάνη με τον ΟΣΦΠ αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως, όπως το ότι εκπροσωπείται νομικά από την αδερφή της γενικής διευθύντριας του ΟΣΦΠ Λίνας Σουλούκου, μέχρι και στις «περίεργες» μεταγραφές- δανεισμούς μεταξύ των εμπλεκομένων ομάδων και φυσικά μέσω πολλών άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Και κάποιοι ακόμη προσπαθούν να πείσουν μετά από όλα αυτά ότι ο ΠΑΟΚ προσέγγισε (σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις τους πάντα) μέσω ανθρώπων που συνδέονται με τον ΟΣΦΠ τον Μάριο Σιαμπάνη που έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ.

Δυστυχώς για τον Σιαμπάνη, έναν αθλητή που ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε από ταλαντούχο παιδί σε διεθνή επαγγελματία ποδοσφαιριστή, υπέκυψε στις πιέσεις να αποτελέσει πιόνι στην προπαγάνδα τους. Θα αντιληφθεί μετά την τιμωρία του, ότι για εκείνους ήταν ένας ακόμη αναλώσιμος ποδοσφαιριστής στα σχέδιά τους και θα βιώσει την εγκατάλειψη μόλις σταματήσει να τους είναι χρήσιμος.

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν ταχύτατα προς διερεύνηση των πολλών αντίστοιχων υποθέσεων.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε ακόμη

Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία από τον Ιανουάριο: Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων

Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • Αρης
  • Μάριος Σιαμπάνης
  • Ολυμπιακός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr