Εκτός Ολυμπιακών, Παραολυμπιακών αγώνων και Μουντιάλ η Ρωσία
Ο Παγκόσμιος οργανισμός αντί ντόπινγκ μετά το σκάνδαλο αποφάσισε, μετά από έφεση της Ρωσίας στο CAS η ποινή των τεσσάρων ετών να πέσει στα δύο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά από το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει τα περασμένα χρόνια, ο Παγκόσμιος Οργανισμός αντι-ντόπινγκ αποφάσισε να αποκλείσει την Ρωσία από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε όλα τα αθlήματα για τα 2 επόμενα χρόνια.
Ο Παγκόσμιος οργανισμός αντί ντόπινγκ μετά το σκάνδαλο αποφάσισε, μετά από έφεση της Ρωσίας στο CAS η ποινή των τεσσάρων ετών να πέσει στα δύο.
Έτσι η Ρωσία δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς, τους Παραολυμπιακούς αγώνες αλλά και το Μουντιάλ του Κατάρ! Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως θα μπορεί να παίξει τα προκριματικά ωστόσο δεν θα προκριθεί ακόμα και αν μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται.
Διαβάστε ακόμη
«Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος και πρέπει να σταματήσει»: Στα «κάγκελα» με Τραμπ τα κράτη του Κόλπου
Φρίκη στα Χανιά: 17χρονη κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - 10 συλλήψεις, εντοπίστηκε βίντεο
Η παράνοια των social media: Influencer βγάζει χρήματα γιατί κάθονται και τον βλέπουν να καπνίζει και να πίνει
Τροχαίο σοκ στο Μανχάταν: Οδηγός ταξί χάνει τον έλεγχο και σηκώνει δύο γυναίκες στον αέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




