Σοφία Μπεκατώρου: Η Ολυμπιονίκης παύει από δικηγόρο της τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη μη εκπροσώπηση πλέον της Σοφίας Μπεκατώρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Σοφία Μπεκατώρου αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο και να μην εκπροσωπείται από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποκάλυψη της σεξουαλικής κακοποίησής της από μέλος της ομοσπονδίας. Όπως ενημέρωσε το ίδιο το γραφείο της κυρίας Κωνσταντοπούλου, η Ολυμπιονίκης δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η εκπροσώπησή της από τη νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου
«Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης, Σοφία Μπεκατώρου, δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.
Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού. Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



