Ολλανδία - Ελλάδα 7-4: Χάθηκε το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων για την Εθνική πόλο γυναικών
Δεν τα κατάφερε η Εθνική πόλο καθώς ηττήθηκε από την Ολλανδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ονειρο ήταν και πάει για την Εθνική πόλο γυναικών η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ελληνική ομάδα που ήταν εξαιρετική κατά τη διάρκεια του Προολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης αλλά απέναντι στην πανίσχυρη Ολλανδία, η ομάδα του Τεό Λοράντου λύγισε, ηττήθηκε με 7-4 και έχασε την ευκαιρία για να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς του 2021.
Η Ολλανδία άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι (0-1) αλλά η Ελλάδα απάντησε με δύο γκολ της Τσουκαλά και της Μαργαρίτας Πλευρίτου ολοκληρώνοντας την περίοδο επικρατώντας 2-1. Η Μυριοκεφαλιτάκη έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1) στην Εθνική αλλά η Ολλανδία με δύο σερί γκολ ισοφάρισε, προτού όμως σκοράρει η Ελευθεριάδου δίνοντας ξανά το προβάδισμα στη «γαλανόλευκη» στον φινάλε του ημιχρόνου (4-3).
Η τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για την Εθνική που από το συν βρέθηκε στο μείον καθώς το 4-3 μετετράπη σε 4-5 για την Ολλανδία που σκόραρε δύο φορές στο τρίτο οχτάλεπτο κρατώντας στο μηδέν επιθετικά την Ελλάδα που είχε 0/8 στον παίκτη παραπάνω! Εξίσου άσχημα άρχισε και η τελευταία περίοδος με την Ολλανδία να σκοράρει δύο φορές και να βρίσκεται στο +3 (4-7). Αντιθέτως, η Ελλάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει στις δύο τελευταίες περιόδους και η ήττα-αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς, ήρθε φυσιολογικά.
Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



