• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μαρουσάκης: Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονταιΣοκ για τον Τζέρεμι Κλάρκσον: Αποκάλυψε τη μάχη του με επιθετικό καρκίνοΔίκη Λιγνάδη: Ξανά στο εδώλιο για τρεις βιασμούς ανηλίκων και στον δεύτερο βαθμόΧανιά: Νεκρός άνδρας μέσα σε λίμνη αίματος - Έφερε τραύματα από κουζινομάχαιρο
δημοφιλές τώρα: Κουίζ ελληνικής ιστορίας: 10 απλές ερωτήσεις που οι μισοί Έλληνες απαντούν λάθος! Εσύ;
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   11.02.2021 01:01
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Εβερτον - Τότεναμ 5-4: Επικό παιχνίδι στο Γκούντισον Παρκ για το Κύπελλο Αγγλίας

Η Εβερτον νίκησε την Τότεναμ με 5-4 στην παράταση και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του FA Cup

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ματσάρα έγινε στο Γκούντισον Παρκ μεταξύ Εβερτον και Τότεναμ (copyright: AP)
Ματσάρα έγινε στο Γκούντισον Παρκ μεταξύ Εβερτον και Τότεναμ (copyright: AP)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Επειτα από ένα παιχνίδι... επικών διαστάσεων που κρίθηκε στην παράταση, η Εβερτον επικράτησε 5-4 της Τότεναμ και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήταν εξαιρετική και έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη 120 λεπτών πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση που τη φέρνει στην οχτάδα FA Cup, εκεί όπου επίσης βρίσκονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμούθ, ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Γουλβς - Σαουθάμπτον και Μπάρνσλέι - Τσέλσι που είναι προγραμματισμένες για το βράδυ της Πέμπτης (11/2).

Διαβάστε επίσης: Η Σεβίλλη έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα με Ράκιτις

Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Σάντσες, αλλά η Εβερτον με... ομοβροντία τερμάτων μετέτρεψε το 0-1 σε 3-1 σκοράροντας τρία γκολ σε οχτώ λεπτά! Ο Κάλβερτ Λιούιν ισοφάρισε στο 36', ο Ριτσάρλισον πέτυχε το 2-1 στο 38' και ο Σίγκουρντσον ήταν εύστοχος σε πέναλτι στο 43', προτού ο Λαμέλα μειώσει σε 3-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου (45+3'). Η ομάδα του Μουρίνιο έκανε το come back ισοφαρίζοντας με τον Σάντσες στο 57' αλλά η Εβερτον «έγραψε» το 4-3 με ωραίο γκολ του Ριτσάρλισον στο 68'. Και πάλι όμως η Τότεναμ βρήκε απάντηση καθώς στο 83' με κεφαλιά του Κέιν μετά από σέντρα του Σον (στην τρίτη του ασίστ στη βραδιά!) ισοφάρισε σε 4-4. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, όπου στο 98' ο Μπερνάρντ πέτυχε το εκπληκτικό 5-4 για την Εβερτον έπειτα από μαγική ασίστ (η τριτη στο ματς) του Σίγκουρντσον.

Το εισιτήριο στην επόμενη φάση εξασφάλισε και η Μάντσεστερ Σίτι που δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει στην έδρα της Σουόνσι με 3-1. Ο Γουόκερ άνοιξε το σκορ στο 30', ενώ στο 47' και στο 50' σκόραραν και οι Στέρλινγκ και Ζεσούς διαμορφώνοντας το 0-3. Η Σουόνσι το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει στο 77' με τον Γουιτάκερ. Αυτή ήταν η 15η σερί νίκη της Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις!

Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, η Λέστερ δεινοπάθησε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπράιτον νικώντας 1-0 με γκολ του Ιχεανάτσο στο 90+4', ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση επικρατώντας 1-0 της Μπρίστολ Σίτι με εκτέλεση πέναλτι του Σαρπ στο 66'.

Διαβάστε ακόμη

Σοκ για τον Τζέρεμι Κλάρκσον: Αποκάλυψε τη μάχη του με επιθετικό καρκίνο

Μαρουσάκης: Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Εντυπωσιακό θέαμα στο Ιόνιο: Πέντε φάλαινες εμφανίστηκαν μαζί στα νερά της Λευκάδας

Ο θεός του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι σε μια ιστορική παράσταση!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Σουόνσι
  • Μάντσεστερ Σίτι
  • Εβερτον
  • Τότεναμ
  • Κύπελλο Αγγλίας
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr