ΠΑΟΚ: Ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο ο Βιεϊρίνια
Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα αγωνίζεται στην Τούμπα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έπειτα από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδη, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησε να επεκτείνει για ένα ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τούμπας.
Ο Πορτογάλος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 αλλά μετά τη συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο αρχηγός θα μείνει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.
Διαβάστε ακόμα: ΠΑΟΚ - Λαμία 4-0: Πετούσε φωτιές ο Δικέφαλος στην Τούμπα
Το πιθανότερο είναι πως με το πέρας και αυτού του συμβολαίου, ο Πορτογάλος θα κλείσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχοντας συμπληρώσει πέντε χρόνια με τη φανέλα του από την ημέρα της επιστροφής του και συνολικά οκτώμιση μαζί με το πρώτο πέρασμά του.
Ο Βιεϊρίνια, ο οποίος φέτος έχασε το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, μέχρι στιγμής μετρά 13 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έχοντας σημειώσει 3 γκολ.
Διαβάστε ακόμα: Βαθμολογία Super League: Τρίτος ο Παναθηναϊκός, μια ανάσα από Αρη
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι δικαιούνται τα 150 ευρώ ανά τέκνο
«Κυκλοφορούσαν γυμνά στον δρόμο»: Φρικιαστικές αποκαλύψεις στους Αγίους Αναργύρους - Μέσα σε σκουπίδια ζούσαν τα 3 παιδιά
Επιδείνωση μέχρι τέλη Μαΐου με βροχές και καταιγίδες - Η ανάρτηση Κολυδά
Τροχαίο στη Ρόδο: Μαμά και κόρη τα θύματα του δυστυχήματος - Πώς προκλήθηκε η μοιραία σύγκρουση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





