• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»Νέα ανάφλεξη στα Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν στόχους του Ιράν και ο Τραμπ απειλείΑνακοινώθηκαν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - Δείτε τους πίνακες με όλα τα ονόματα«Θλίβομαι»: Στην αντεπίθεση ο Μαρινάκης κατά Σαμαρά για το «ακαθόριστο φύλο» στην πλατφόρμα του ΕΟΠΥΥ
δημοφιλές τώρα: «Είμαστε απολύτως βέβαιοι»: Αρχαιολόγοι λένε ότι εντόπισαν τη χαμένη πόλη των θαυμάτων του Χριστού
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   15.03.2021 01:11
ΕΘΝΟΣ Sport

Serie A: Μεγάλη Νάπολι λύγισε τη Μίλαν, «καυτός» Ρονάλντο, ασταμάτητη Ιντερ

Ο πρώην Ροσονέρο Γκατούζο πλήγωσε τη Μίλαν, ο Κριστιάνο έκανε χατ-τρικ σε 22 λεπτά και η Ιντερ δεν χάνει το σκουντέτο

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

(copyright: AP)
(copyright: AP)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Η Νάπολι του άλλοτε άσου των Ροσονέρι Τζενάρο Γκατούζο, θριάμβευσε (1-0) εκτός έδρας στο ντέρμπι της Serie A με τη Μίλαν και πέταξε στο -2 από την τετράδα έχοντας και αγώνα λιγότερο. Παράλληλα, όμως απομάκρυνε τους Μιλανέζους από την κορυφή καθώς η εκπληκτική Ιντερ λύγισε και την Τορίνο και βρέθηκε στο +9 από τη συμπολίτισσα. Εμεινε ουσιαστικά να ελπίζει μόνο η Γιουβέντους (κυρίως λόγω παράδοσης στις κούπες) που είχε σε μεγάλη μέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πέτυχε χατ-τρικ σε 22 λεπτά!

Με την Ιντερ σε εκπληκτική κατάσταση και εδώ και μήνες χωρίς Ευρώπη, το έργο της Μίλαν για πρωτάθλημα ήταν απλά ένα όνειρο. Αυτό τελείωσε και τυπικά πλέον, μετά την εντός έδρας ήττα από την Νάπολι. Μια ήττα, που όχι μόνο την αφήνει στο -9 από το Νο1 της Serie A, αλλά βάζει σε κίνδυνο και τη θέση της στην 4άδα, αφού οι ομάδες που είναι σχετικά κοντά είναι πλέον πολλές.

Διαβάστε επίσης: Η Αρσεναλ πήρε το ντέρμπι με Τότεναμ και η Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της

Μια από αυτές είναι και η Νάπολι, που με το χρυσό γκολ του Πολιτανό στο 49', πήγε στο -2 από την τέταρτη Αταλάντα, ενώ μπορεί να ελπίζει και σε αποτέλεσμα στο ματς που χρωστά με τη Γιουβέντους. Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Γκατούζο, που στο πρώτο του εκτός έδρας ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του, πήρε μια νίκη που ακόμα και να γυρίσει τούμπα τη χρονιά των Vesuviani.

Προηγουμένως, αν και δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, η Ιντερ λύγισε εκτός έδρας την Τορίνο με γκολ των Λουκάκου, Λαουτάρο (1-2) και πλησίασε ακόμη περισσότερο προς τον τίτλο πανηγυρίζοντας την όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Προηγουμένως, η Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 22 λεπτά πέρασε δια περιπάτου από την έδρα της Κάλιαρι (1-3) και διατήρησε ζωντανές τις (όποιες) ελπίδες της για τον τίτλο. Μόλις στο 10'... απογειώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1. Αυτό το γκολ ήταν και ιστορικής σημασίας για τον ίδιο καθώς πλέον έχει σκοράρει και στα 18 γήπεδα που έχει αγωνιστεί στη Serie A. 

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μοράτα κέρδισε πέναλτι, έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και πέτυχε το 0-2, ενώ το προσωπικό του σόου ολοκληρώθηκε στο 32', οπότε με δυνατό σουτ «έγραψε» το 0-3 και ολοκλήρωσε ακόμα ένα χατ-τρικ φτάνοντας παράλληλα τα 23 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Η Κάλιαρι στο 61' πέτυχε με τον Σιμεόνε το γκολ της τσαλαπατημένης της τιμής, διαμορφώνοντας απλά το τελικό 1-3. 

Διαβάστε ακόμη

Στην αντεπίθεση η Ρωσία κατά της Γερμανίας: «Θα απαντήσουμε αναλόγως - Κλιμακώνουν τις διμερείς σχέσεις»

«Δεν πρόκειται να συμβεί»: Γιατί η πετρελαϊκή συμφωνία του Τραμπ με τη Βενεζουέλα δεν θα ρίξει τις τιμές

Θερμή «παράταση» του καλοκαιριού: Πώς θα κινηθεί η θερμοκρασία έως τις 11 Σεπτεμβρίου - Η πρόγνωση Κολυδά

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που όχημα σαφάρι με τουρίστες «βουτά» σε ποτάμι γεμάτο κροκόδειλους

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ιντερ
  • Κριστιάνο Ρονάλντο
  • Κάλιαρι
  • Μίλαν
  • Γιουβέντους
  • Τορίνο
  • ποδόσφαιρο
  • Νάπολι
  • Serie A
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr