• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Χάος στο Μπέλφαστ: Έβαλαν φωτιές και έκαψαν σπίτια μεταναστών μετά την απόπειρα αποκεφαλισμούΔιπλή δολοφονία στο Αίγιο: Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο 65χρονος - Δεν ομολογεί έγκλημαΠώς ο 37χρονος κατηγορούμενος για μέλος της Χαμάς συνδέεται με συλληφθέντες στην ΚύπροΑυτά είναι τα μέλη της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος
δημοφιλές τώρα: Αλβανία: Ραγδαίες εξελίξεις με το mega resort του Κούσνερ - Δεσμεύτηκαν τραπεζικοί λογαριασμοί
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.04.2021 00:15
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Ελλάδα - Γεωργία 1-1: Η Εθνική πέταξε το δώρο και τους βαθμούς

Η Ελλάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τη Γεωργία και νωρίς-νωρίς έμεινε πίσω στην κούρσα για το Κατάρ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

(copyright: Intime)
(copyright: Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Προτού καλά-καλά αρχίσει η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ η Ελλάδα έμεινε πίσω στην κούρσα για το Μουντιάλ του Κατάρ. Η Εθνική ομάδα έκανε γκέλα ολκής στην Τούμπα με τη Γεωργία καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς και ουσιαστικά δεν κεφαλαιοποίησε τον σπουδαίο βαθμό που απέσπασε προ εβδομάδας στην Ισπανία, η οποία την ίδια ώρα νικούσε άνετα 3-1 το Κόσοβο παίρνοντας κεφάλι στη βαθμολογία του ομίλου (Βαθμολογία: Ισπανία 7, Σουηδία 6, Ελλάδα 2, Γεωργία 1, Κόσοβο 0).

Η Εθνική ομάδα ήταν κάκιστη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν έχει φρεσκάδα στο παιχνίδι της, ούτε και ιδέες μεσοεπιθετικά, ενώ δεν ήταν αποτελεσματική ούτε και στην άμυνα. Επί της ουσίας, δεν λειτούργησε καλά σε καμία πλευρά του γηπέδου, ενώ ακόμη κι όταν η Γεωργία της πρόσφερε απλόχερα ένα δώρο στο τελευταίο τέταρτο με ένα ανέλπιστο αυτογκόλ, οι Ελληνες διεθνείς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ούτε για δύο λεπτά το προβάδισμα...

Διαβάστε επίσης: Φαν 'τ Σχιπ - «Αυτά είπα σε Παπασταθόπουλο και Μανωλά»

Η Εθνική ομάδα μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση για να κυνηγήσει ένα γκολ, έχασε μια σημαντική ευκαιρία με τον Τζόλη στο 8' και πάτησε απειλητικά την αντίπαλη περιοχή και στο 13' με τον Μπακασέτα. Από εκεί και πέρα, όμως η ελληνική ομάδα έδειξε να εγκλωβίζεται στο καλό παιχνίδι που έκανε τακτική η Γεωργία, η οποία μάλιστα είχε τις στιγμές της και απείλησε για να σκοράρει στο 23' με τον Λομπχανίτζε και στο 28' με τον Κβαρατσχέλια. Κάπως έτσι το ημίχρονο έληξε όπως... άξιζε και στις δυο ομάδες, δίχως γκολ. Θα μπορούσε πάντως η Ελλάδα να έχει σκοράρει έστω κι απ' το πέναλτι αν ο διαιτητής του αγώνα έβλεπε το σπρώξιμο που δέχθηκε εντός περιοχής ο Τζόλης στο 24'.

Ο Φαν 'τ Σχιπ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της Εθνικής με την είσοδο του Λημνιού αντί του Τζόλη στο ξεκίνημα του β' ημίχρονο, κι αργότερα στο 70' κι αφού η Ελλάδα δεν είχε κατορθώσει να βελτιωθεί, με τη χρησιμοποίηση και των Μασούρα και Γιακουμάκη. Κι εκεί που άρχιζε η αντίστροφη για το φινάλε του ματς με την Εθνική να μην μπορεί να πλησιάσει στο αντίπαλο τέρμα, οι Γεωργιανοί πρόσφεραν στη Γαλανόλευκη ένα ανέλπιστο δώρο καθώς στο 76' ο αμυντικός Κακαμπάτζε με πλασέ αλά σέντερ φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του χαρίζοντας το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα (1-0).

Δεν κράτησαν όμως και πολύ τα χαμόγελα για την Εθνική καθώς μόλις δύο λεπτά μετά (78') ο τρομερός Κβρατσκέλια «χόρεψε» την άμυνα της Ελλάδας και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Βλαχοδήμου ισοφαρίζοντας 1-1.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42' Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86' Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70' Μασούρας), Τζόλης (46' Λημνιός), Παυλίδης (70' Γιακουμάκης).

Γεωργία: Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουρτιζάνια (74' Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84' Τζιγκαούρι), Κιταϊσβίλι (84' Κβεβκεσκίρι), Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63' Κβιλιτάβια).

Διαβάστε ακόμη

Αίγιο: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον Ιταλό - Περιλούστηκε με οινόπνευμα για να καλύψει τα ίχνη του

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Δασκαλάκη: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο και ακόμη ένα πρόσωπο

Είναι τα εμβόλια mRNA η απάντηση σε μορφές καρκίνου; Πού βρίσκονται οι έρευνες και γιατί «γεννούν» ελπίδες

Η συνέχεια του «Τι έχεις; Τίποτα»: Γορίλας τσακώνεται με το ταίρι του και επαναπροσδιορίζει τη σχέση του...

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Εθνική ομάδα
  • εθνική Ελλάδας
  • Εθνική Γεωργίας
  • προκριματικά Μουντιάλ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr