Κορονοϊός: Δεύτερη φορά σε πέντε μήνες θετικός ο Σάκχοβ της ΑΕΚ!
Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ είχε νοσήσει ξανά τον Νοέμβριο του 2020, ενώ βρέθηκε και πάλι θετικός επιστρέφοντας από την πατρίδα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Εβγέν Σάκχοφ νόσησε για δεύτερη φορά με κορονοϊό μέσα σε διάστημα πέντε μηνών! Ο Ουκρανός μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός και τον περασμένο Νοέμβριο, οπότε υπήρξαν αρκετά κρούσματα στην Ενωση, διαγνώστηκε εκ νέου με Covid-19 επιστρέφοντας από την πατρίδα του. Ο Σάκχοφ είχε μεταβεί στην Ουκρανία για να δει την οικογένειά του την οποία έχει αποχωριστεί τον τελευταίο χρόνο, γυρίζοντας στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος είχε δέκατα και βήχα, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα βρισκόταν σε απομόνωση, ενώ δεν είχε επαφή με άλλους συμπαίκτες του ή μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης. Πλέον βρίσκεται σε καραντίνα τουλάχιστον επτά ημερών και είναι βέβαιο ότι θα χάσει όχι μόνο το κυριακάτικο (4/4) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που είναι την ερχόμενη Τετάρτη (7/4).
Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
«Μπερδεμένος» ο καιρός αυτή τη βδομάδα: Πότε αναμένονται... 37άρια και πότε μπόρες - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





