Super League: «Έμφραγμα» στο 96' για τον Παναθηναϊκό!
Η Ξάνθη προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς τούμπα, όμως οι ακρίτες με πέναλτι στο 96' έφυγαν με την ισοπαλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το κλισέ ότι το παιχνίδι τελειώνει μόλις ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά, επαληθεύτηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Ξάνθη προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ με πολύ ωραίο γκολ του Κάστρο (19'), όμως οι «πράσινοι» έφεραν... τούμπα το ματς με γκολ των Μπουζούκη (48'), Κολοβέτσιου (68').
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θα έπαιρναν το «τρίποντο», έγινε ένα γέμισμα στην περιοχή του Διούδη κι ο Μαυρομάτης κατέβασε τον αντίπαλό του μες στην περιοχή με τον Ευαγγέλου να δείχνει την άσπρη βούλα.
Το χρονόμετρο έδειχνε το 94ο λεπτό. Ο Κάστρο, έπειτα από αναμπουμπούλα και κάρτες που μοίρασε ο ρέφερι, σκόραρε από τα 11 βήματα στο 97' και η Ξάνθη έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από την Αθήνα.
«Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση» αποκάλυψε τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ σε Έλληνα γιατρό
Βλαχάκος για Ίμια: «Ένα τέτοιο ελικόπτερο δεν πέφτει από τον κακό καιρό - Υπάρχουν ντοκουμέντα»
Τραγωδία: Βρέφος μεταφέρθηκε νεκρό στο Παίδων «Αγία Σοφία»
Η πικρή αλήθεια του πολέμου: Σχεδόν 2 εκατ. οι νεκροί στρατιώτες Ρωσίας και Ουκρανίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




