• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Παραιτήθηκε ο Καραμέρος από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Από την αρχή στήριξα τον Τσίπρα»Διπλώματα οδήγησης: Νέα απόπειρα για ψηφιακές εξετάσεις - Τι αλλαγές φέρνει ο νόμος που έμεινε 5 χρόνια στα χαρτιάΒομβιστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία-κλειδιά που «κλειδώνουν» τους δράστεςΜουντιάλ 2026: Τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16 και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   13.01.2019 23:17
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Δώνης: «Η αφέλεια των τελευταίων λεπτών…»

Η πικρία του Δώνη για την ευκολία με την οποία «πούλησε» ο Παναθηναϊκός τη μπάλα στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ξάνθη και τα εύσημα του Ράσταβατς στην επιμονή των παικτών του

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

(INTIME SPORTS)
(INTIME SPORTS)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Στην απειρία που έδειξαν οι παίκτες του στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να μη «ροκανίσουν» τον χρόνο, προσφέροντας στην Ξάνθη την ευκαιρία για έξτρα επιθέσεις όταν η μπάλα «έκαιγε», στάθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τον αγώνα με την ακριτική ομάδα.

«Ξέραμε από την έναρξη του ματς ποια ήταν τα κομμάτια που θα αντιμετωπίζαμε. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τρεις παίκτες που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, τον Μακέντα, τον Μπουζούκη και τον Μουνιέ. Είπαμε στα παιδιά να προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα και να ελέγχουμε το ματς. Στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν ισορροπημένο, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες απειλές.

Νομίζω το ματς άλλαξε μετά το 30’, ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε πολύ καλή ένταση με τέμπο και συνεργασίες. Μέχρι και την τελευταία φάση δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλήσει. Θα σταθώ ότι στα τελευταία λεπτά είχαμε τέσσερις φορές την μπάλα στα πόδια μας και φερθήκαμε με αφέλεια. Ήμασταν πολύ αφελείς. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο για κάποια κόρνερ», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ενώ δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη φάση του πέναλτι στο 94ο λεπτό. «Δεν θα απαντήσω. Δεν απαντάω ποτέ για τη διαιτησία».

Ερωτηθείς δε, για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί τα συναισθήματα των παικτών του και δη των νεαρών, μετά από τέτοια εξέλιξη στον αγώνα με την Ξάνθη, υπογράμμισε πως «…όταν δέχεσαι την ισοφάριση σε νεκρό χρόνο όποια ομάδα και αν είναι αυτή, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Αυτά θα κρατήσουν σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια φεύγουν. Άσχετα αν ο διαιτητής είχε δίκιο λογικό είναι να αντιδράσουν. Προχωράμε γιατί έχουμε μακρύ δρόμο».

Απ’ την πλευρά του ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς έβγαλε το… καπέλο στην επιμονή των ποδοσφαιριστών του ως το φινάλε του αγώνα. «Απλά ήθελα να πάω στα αποδυτήρια για να πω μπράβο στους παίκτες μου. Το πρώτο μέρος μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Εμείς είχαμε χώρο και ευκαιρίες στο παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος είχε την κατοχή και μας πίεσε. Μέσω τύχης ή όχι η ουσία είναι πως πήραμε την ισοπαλία, που είναι σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για τους παίκτες μου».

Διαβάστε ακόμη

Διπλώματα οδήγησης: Νέα απόπειρα για ψηφιακές εξετάσεις - Τι αλλαγές φέρνει ο νόμος που έμεινε 5 χρόνια στα χαρτιά

Οι… μετανάστες της κάλπης: Ποιοι ψηφοφόροι εγκαταλείπουν τα κόμματα τους και πού «μετακομίζουν»

Ντόναλντ Τραμπ: ο θάνατος είναι η ζωή του… - Η πολιτεία της Φλόριντα «θυσιάζει» ψυχές στον βωμό του προέδρου των ΗΠΑ

Μουντιάλ 2026: Τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16 και οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Παναθηναϊκός
  • Γιώργος Δώνης
  • συνέντευξη Τύπου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr