Basket League: Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Κιλπάτρικ με τον Παναθηναϊκό
Πολύ καλά ποσοστά στη νίκη επί της Κύμης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον Σον Κιλπάτρικ να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Κύμης με 82-62 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Ο Αμερικανός, αν και μόλις τέσσερις ημέρες στην Αθήνα, πραγματοποίησε ελπιδοφόρο ντεμπούτο κι έδωσε λύσεις στο σουτ και το σκοράρισμα.
Σε 23 λεπτά συμμετοχής, ο Κιλπάτρικ είχε 20 πόντους με 3/4 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 2/2 βολές και 3 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τα μέσα του 2018 και πλέον ετοιμάζεται για το κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας.
Οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Νικ Καλάθη, τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Κιθ Λάνγκφορντ, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





