• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στη 16χρονη που μαχαίρωσε τη συμμαθήτριά της στην ΚυψέληΔίκη Χρυσής Αυγής: «Την εξάρθρωση της δολοφονίας του την έκανε ο Παύλος Φύσσας μόνος του»«Δεν μας αφορά η εμπλοκή με την πολιτική»: Οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών παίρνουν αποστάσεις από την Καρυστιανού
δημοφιλές τώρα: Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   22.05.2021 17:14
Newsroom
Newsroom

Τσιτσιπάς: Με ανατροπή και εκκωφαντικό φινάλε ξανά σε τελικό

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας ήταν εκπληκτικός στο φινάλε του αγώνα με τον Μουζέτι και πήρε το εισιτήριο για τον 16ο τελικό της καριέρας του

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
(copyright: AP)
(copyright: AP)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε νωχελικά τον ημιτελικό του τουρνουά της Λυών αλλά τελείωσε τον αγώνα κάνοντας επίδειξη δύναμης. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας επικράτησε 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-0) του 19χρονου ταλαντούχου Ιταλού Λορέντσο Μουζέτι (νο.88 στην κατάταξη), ο οποίος άντεξε για... ενάμιση σετ. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς, νο. 5 στον κόσμο, έκανε φανταστικό παιχνίδι και κυριάρχησε στο κορτ παίρνοντας το εισιτήριο πανηγυρικά για ακόμη έναν τελικό. Ο 22χρονος άσος θα αναμετρηθεί με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Αγγλου Κάμερον Νόρι (νο. 49) και του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ (νο. 26).

Ο Τσιτσιπάς θα συμμετάσχει στον 16ο τελικό καριέρας και θα κυνηγήσει τον έβδομο τίτλο του μετά τους θριάμβους στο ATP Finals, σε ένα Masters (φέτος στο Μόντε Κάρλο) και σε τέσσερα 250άρια. Αν μη τι άλλο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου παραμονές του Roland Garros.

Ο Μουζέτι προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στον Τσιτσιπά στο πρώτο σετ. Ο 19χρονος Ιταλός κατόρθωσε να κάνει μπρέικ στον Ελληνα πρωταθλητή στο πέμπτο γκέιμ (2-3) κι αφού διατήρησε το σερβίς του, βρήκε απαντήσεις και πήρε το σετ με 6-4 έπειτα από 38 λεπτά. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς παίζοντας πια με την πλάτη στον τοίχο, έβγαλε αντίδραση κι έκανε το μπρέικ για το 1-3. Ο Μουζέτι απάντησε με δικό του μπρέικ για το 3-4 αλλά στο αμέσως επόμενο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του προτού κλείσει το σετ στο 6-3 έπειτα από 40 λεπτά.

Κι αφού έμεινε... όρθιος στα δύσκολα ο Τσιτσιπάς, στη συνέχεια ήταν αχτύπητος. Εκανε τρία σερί μπρέικ στο τρίτο σετ, το οποίο καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες έπειτα από μόλις 24 λεπτά με τον άκρως εντυπωσιακό 6-0.

Διαβάστε ακόμη

Οι αγρότες ζητούν λύσεις και όχι «ασάφειες»: Πότε οι αποφάσεις - Το στοίχημα των «χριστουγεννιάτικων μπλόκων»

Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»

Φένια Αποστόλου στο ethnos.gr: «Αγωνίστηκα, αντιστάθηκα και σήμερα ζω την κάθε μου μέρα σαν γιορτή»

Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Στέφανος Τσιτσιπάς
  • Τένις
  • Λυών
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr