• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Παγώνει» η επέκταση του ξενοδοχείου White Coast στη Μήλο μετά τις έντονες αντιδράσειςΔούλευαν νύχτα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους - Θρήνος για τις πέντε νεκρές γυναίκες στο εργοστάσιο «Βιολάντα»Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα, οι περιοχές που έχουν «Red Code»Σοκάρουν νέες καταγγελίες για την καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή στις Σέρρες - «Η γάτα είναι μετεμψύχωση του πατέρα μου»
δημοφιλές τώρα: «Απενεργοποιείστε το Bluetooth»: Η εντολή στους αξιωματούχους σε Δανία και Γροιλανδία υπό τον φόβο...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   15.01.2019 21:14
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Εσωτερικές μεταγραφικές «ζυμώσεις» παρουσία Γ. Σαββίδη

Η άφιξη του γιου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει εξελίξεις στην προσθαφαίρεση του ρόστερ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  

Ο Γιώργης Σαββίδης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη, και ξεκίνησε ένα κύκλο εσωτερικών επαφών, στο δρόμο για τις αποφάσεις που αφορούν όλα τα ανοικτά μεταγραφικά μέτωπα.

Ο γιος του προέδρου και μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είχε γεμάτη ατζέντα, καθώς μέχρι στιγμής είχε επαφές με τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος (προπονητή, τεχνικό διευθυντή και τμήμα σκάουτινγκ) οι οποίες και συνεχίζονται.

Τα ανοικτά μέτωπα είναι αρκετά, καθώς τη δεδομένη στιγμή είναι υπό συζήτηση η προσθήκη ενός επιθετικού και ενός μέσου, η επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε και τον Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς και η παραχώρηση του Αμρ Ουάρντα.

Οι δυο τελευταίες υποθέσεις είναι αλληλένδετες, καθώς είναι στα σκαριά μια «ανταλλαγή» με τον Γιαννούλη να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του και τον Ουάρντα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ως αντιστάθμισμα στη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη

Δούλευαν νύχτα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους - Θρήνος για τις πέντε νεκρές γυναίκες στο εργοστάσιο «Βιολάντα»

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας: Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα, οι περιοχές που έχουν «Red Code»

Εντοπίστηκε «ναρκο-υποβρύχιο» με 9 τόνους κοκαΐνης - «Η μεγαλύτερη κατάσχεση που έχει γίνει στην Πορτογαλία»

Εύα Στεφανή στο ethnos.gr: «Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ανελέητος με τον εαυτό του και δεν επαναπαύεται ποτέ»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΠΑΟΚ
  • Γιώργος Σαββίδης
  • μεταγραφές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr