Το ποδόσφαιρο δεν είναι άστεγο
Οι συμπαθείς Άγγλοι με την εμμονή τους να γυρίσει το ποδόσφαιρο στο «σπίτι του» διαπράττουν διαρκώς την ίδια ύβρη που δικαίως τιμωρείται.
Ούτε ετούτη τη φορά επέστρεψε «σπίτι του» λοιπόν. Αλλά για μια στιγμή: Από που κι ως που είναι η Αγγλία «home» για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Επειδή του έδωσαν την σημερινή του μορφή θα μου πείτε. Επειδή το εφηύραν λένε εκείνοι.
Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



