
Basket Legue: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - Περιστέρι λόγω black out
Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οριστική αναβολή στο ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι. Το πρόβλημα με το ρεύμα στο ΟΑΚΑ δεν επιλύθηκε από τους ανθρώπους της ΔΕΗ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν να μην διεξαχθεί ο αγώνας σήμερα.
Το ματς της 14ης αγωνιστικής της Basket League θα διεξαχθεί τελικά αύριο την ίδια ώρα (20/1, 17:00). Τα φώτα στο ΟΑΚΑ ήρθαν λίγο μετά και η ΑΕΚ έκανε κανονική προπόνηση, ενώ το ζήτημα της αναβολής... χάλασε το ρεπό της Κυριακής, με αποτέλεσμα να υπάρξει συνεχόμενη ροή υποχρεώσεων μέχρι το ματς με την Φουενλαμπράδα για το Basketball Champions League (23/1, 21:30).
Διαβάστε ακόμη
Μπαράζ περιοδειών με στόχο τη συσπείρωση: Τα μηνύματα Μητσοτάκη και η «απόβαση» υπουργών στη Βόρεια Ελλάδα
Επεκτείνεται το μέτρο για την αξιολόγηση των νοσοκομείων από τους ασθενείς - Ποιες επιπλέον δημόσιες μονάδες θα μπορούν να βαθμολογούν
Ανάφη: Ποια επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν; «Χειμώνας» από 1η Σεπτεμβρίου για τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
Η ρωγμή στη μεσαία τάξη, τα διχίλιαρα του Άδωνι και το «κατάστρωμα» του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



