Super League: Κόλλησαν στον... βούρκο ΑΕΛ και Αρης
Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και τον Αρη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αμφότεροι προέρχονταν από νίκες, όμως κανένας απ' τους δύο δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί του, καθώς ΑΕΛ και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στον βούρκο του AEL FC ARENA.
Οι μεν Θεσσαλοί έχασαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, οι δε Θεσσαλονικείς να βάλουν τις βάσεις για να μπουν και να παραμείνουν στην 5άδα.
Η σπουδαιότερη φάση, ήταν αυτή του 67' όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς, εξ' επαφής, μπροστά από τον Κουέστα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ισπανού τερματοφύλακα.
Ανασταλτικός παράγοντας σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλίας ήταν ο τραγικός αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena που πλέον τείνει να εξελιχθεί σε παγίδα για την σωματική ακεραιότητα των αθλητ΄βν, με τον Κωνσταντινίδη, να αποχωρεί τραυματίας (σ.σ.: εκφράζονται φόβοι ακόμα και για σοβαρή ζημιά στο γόνατο).
Οι δύο ομάδες ουσιαστικά αλληλουεξεδετερώθηκαν, αφού καμία δεν πήρε το ρίσκο να φανεί πιο απειλητική για να κερδίσει το παιχνίδι.
ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσεροβιτς (81' Ακόστα), Νούνιτς (89' Νίνι), Φατιόν, Γιακιμοφσκι, Καρανίκας, Ζιζιτς, Γκοϊκοβίτς, Ντέλετιτς.
Aρης: Κουέστα, Κωνσταντινίδης (34' λ.τρ. Τζανακάκης), Βαλεριάνος, Βέλεθ (46' Ιντζόγλου), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια, Μαρτίνες, Κόρχουτ (83' Παυλίδης), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



