
Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Σε καραντίνα 28 ημερών οι αθλητές που γυρνάνε στην Αυστραλία λόγω κορονοϊού
Έντονες αντιδράσεις μετά την αυστηρή απόφαση της κυβέρνησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι Αυστραλοί αθλητές που ταξίδεψαν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν σε απομόνωση για 28 ημέρες. Η απόφαση ορισμένων νότιων Πολιτειών της Αυστραλίας έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Το συνηθισμένο διάστημα καραντίνας είναι δύο εβδομάδες αφού, στη χώρα, τα μέτρα κατά του κορονοϊού είναι πολύ αυστηρά και δεν γίνονται εξαιρέσεις.
Οι αντιδράσεις των αθλητών, που αναγκάζονται να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία, είναι έντονες αφού ζήτησαν την παρέμβαση της Ολυμπιακής Επιτροπής. Όπως υπογραμμίζουν, όλοι εμβολιάστηκαν πριν πάνε στην Ιαπωνία για τη διοργάνωση. Οι κάτοικοι του Σίδνεϋ και άλλων περιοχών στα κεντρικά και βόρεια της χώρας είναι υποχρεωμένοι να βρεθούν σε καραντίνα επί 14 ημέρες. Εφόσον, όμως, ταξιδέψουν σε άλλη πόλη, θα πρέπει να περάσουν σε απομόνωση δύο επιπλέον εβδομάδες.
Φωτιές – Συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός απαντά στα ερωτήματα
Καιρός: Καταρρακτώδεις βροχές, κεραυνοί και χαλάζι σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας
Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα
Τρόμος στην Times Square: Γυναίκα έβγαλε μαχαίρια και επιτέθηκε σε περαστικούς - Μια νεκρή και ένας τραυματίας
Αστυνομικοί μπήκαν σε αυλή, τρόμαξαν από γαϊδουράκι και το εκτέλεσαν εν ψυχρώ - Οργή από την οικογένεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



